Technomusik - Lasse atter hjemme *S*

poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
2 måneder siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære Dagbog

Så kom Lasse hjem fra hans tur til Prag. Frisk, frejdigt og med røde kinder entrede knægten hytten med et højtrungende "Hej". Med sig slæbte han på en meget tung taske, godt pakket og endnu mere stopfuld end da han tog afsted.

Tasken op på køkkenbordet, lynlåsen åbnes og den ene souvenir efter den anden dukker op af taskens indre. En kæmpe stor Toublerone til mor, 1 syngende picatu til Tanja, til Jesper øhh.. nå? (brødre! *S*) og til sig selv et utal af nyt tøj.
Blandt andet nogle sweetshirt af mærket Diezel (dette blev sagt adskillige gange og mærket i nakken blev også fremvist, så jeg kunne forvisses om ægtheden). Diverse lightere - den ene mere "sær" end den anden, 1 kniv, billige smøger - dog kun til ham selv (her var jeg ikke tiltænkt *S*) og diverse uåbnede flasker coca-cola i alverdens størrelser.

Oplevelserne havde været mange og snakken gik, men hurtigt spurgte han med bedende dådyrøjne om han ikke nok måtte blæse op for anlægget på værelset, for jøsses hvor han savnede sin musik. Nå ja, okay, forbarmede mig, men sikrede mig at døre var lukkede, terrassedøren var lukket osv. før han fik lov *S*.
Tror iøvrigt ikke der gik 10 minutter før det bankede på døren og dagens første kammerat tog sin entre.

Ca. 1 time efter at Lasse var kommet hjem, var jeg så stresset, hjertet bankede vildt og jeg brølede højt: LAAAAASSE!!!! (undskyld jer nede i stueetagen).
Herefter kunne jeg drage et lettelsens suk og stille og roligt begyndte hjernen at fungere igen og jeg begyndte atter at blive mig selv.
Grund: Mit brøl resulterede i et mere afdæmpet niveau af musikken fra hans værelse.

Utroligt som det Techno-musik kan få mig op og køre. Det føles som hjernen går i selvsving og hjertet går over i en helt ny rytme. Det er ganske ulideligt - set fra mit synspunkt. Knægten derimod sidder rygende og totalt afslappet - ja, nærmest mediterende og nyder det. Puuuhh.. ikke sådan med de interessekonflikter *S*

Nu er det så tid for Tanja at komme i bad inden hun skal ud til hendes far og Inga. Jesper kommer også snart hjem og skal vist med Tanja. Lasse skal derimod ikke med, men tror han smutter til en kammerat i morgen og bliver der natten over.

Trænger også til en weekend, hvor jeg kan gøre lige hvad det passer mig om det så betyder holde fest, skabe mig tovlig, sidde her eller ... ja mulighederne er mange *SS*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Technomusik - Lasse atter hjemme *S* er publiceret 24/08-2001 15:14 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.