En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg prøver virkelig at holde mig tilbage i min daglig dag, - er du klar over hvor meget det kræver..så er der en der begynder at sige, at hun vil mødes med sin mand i himlen..det har de aftalt, når de når dertil..jeg havde sådan lyst til at sige, hvad med at mødes med ham på jorden, - nyde den tid der er, for du kan ikke bevise at der er mere..og når du tænker over det, værtsætter du også mere dit her og nu! det kræver sit at holde mine opstød tilbage, - folk tænker jo, at jeg kun siger noget for at provokere, - det er noget sludder, - jeg siger det fordi de mangler fornuft på det område. Det sjove er, at folk undervurdere mig konstant :) de ved ikke, at siden jeg var 7-8 år, var det mig der åbnede døren når jehovas vidner kom forbi, - som en anden obelix, der fik synet af romere!! der var ventede på verbalt at blive tæsket...folk tænker nok, at der er for at provokere at jeg meldte mig ud af folkekirken :) lol, og det er ren dovenskab, at det tog så lang tid, at gøre det..plus angsten for, at mine pårørende skulle få flere problemer af det..men så tænkte jeg, - hør her, - vil du virkelig give en præst mulighed for, over dit liv, at spytte usandheder ud?! stop deres muligheder, - det begynder ved mig selv..fuck angst, det er jo den de alle dage har levet på, - helt ned til deres helvede..

folk har alle dage undervurderet mig, :) hehehehe, - tænker over så mange ting, jeg så idag, og ting fra fortiden..jeg skema over, hvornår børn skal gå i seng, - ok, giv mig lige noget fakta på det, fordi enhver kan puste et skema ud af deres bagdel, uden at der er noget faktuelt i det...men dem jeg kender, æder det bare alt råt...ukritisk

hvilket fik mig til at tænke på den tøs, og det fjols, der dengang troede de kunne bruge en manipulerende strategi på mig, - og jeg ser stadig folk bruge strategi'er på mig, i et forsøg på at få deres tanker igennem, - de har bare ikke forstået hvorfor jeg er immun! du ved det dagbog, - jeg er immun så længe regl 1 ikke er opfyldt, - så vil alt andet være ligegyldigt, og værdi løst. og alt hvad de prøver at bygge op, vil aldrig kunne stå..så længe regl 1 er i effekt.

tænker på folks strategier

f.eks, - du kan dø af at være for tyk :) - mit svar vil være, - tak for info(sarkasme), - kan du også give mig en dag, så jeg har noget at glæde mig til.. (fail skræmmekampagne)

jamen folk kan lide dig, og vi er bekymret, - fortæl mig om en der elsker mig, en der er der for mig, - jeg forstår nogle står til at miste, - men hvor rager det mig?

noget er ikke altid bedre end intet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget uden begrundelse er publiceret 10/01-2017 23:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.