Der var engang

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie med valgfrit tema. Historien skal påbegyndes og afsluttes med samme sætning, og sætningen skal have en vis relation/funktion til historiens indhold. Øvelsen går ud på at få sætningen til at ændre mening i løbet af historien - og forudsætter naturligvis en vis portion opfindsomhed. "Der var engang..." må ikke benyttes i sætningen - du skal selv være lidt kreativ.

Sådan skete det! at tiden var gået i stå, sat bag lås og slå og ikke kunne findes igen.

Jeg husker tit du sagde "sådan skete det"og jeg svarede nååå! det er sådan det skete og jeg undrede mig utrolig meget over hvad det var der var sket,

viste hun noget om det eller? Nej det kunne hun ikke gøre, for der var jo ikke sket noget "sådan rigtigt" det eneste jeg kunne komme i tanker om var at der vist på et tidspunkt havde "slået en meteor ned i jorden" og på en måde ødelagt den! men det jo hverdags kost nu til dags, eller er det? jeg kan ikke huske det, men var det sådan det skete? jo sådan skete det! og hvad så, det sker der jo ikke så meget ved, sådan rigtig, men nu kalder de mig jo også "lassefair" herude, tror jeg nok! Nå en lille tanke brist.

Jeg kiggede hende dybt i øjenene og det gik op for mig at jeg faktisk følte mig temmelig ensom ligeså ensom som en snemand i sahara (hvis bare jeg havde været en sandman) så havde jeg måske også været sand over for mig selv, men dog en del af den store ingenting! måske er jeg en del af den store ingenting.

puha hvor er hun transparent, puha hvor føler jeg mig ensom.
Som om jeg er lukket inde "mail function" i et lille rum "mail function" høre jeg stemmer, hvad var det der sagde det der mail et eller andet?. dagdrømmer du eller? du står bare og glor ud i luften! hvad? når ja "undskyld" sagde du noget (error) hvad? jeg forstår ikke, du forsvinder.
Kæreste skat hvad sker der med dig du forsvinder (error).

Vær hilset du befinder dig nu i virkeligheden og er på et stadige af magnetisk spænding af dine tankefelter som sammenflettes i dine synopsers hukommelse. dine drømme vil blive lageret og gengivet i en anden virkelighed alt efter hvilke drømme der stedfæstes i nutiden.

godmorgen skat har du sovet godt? jo tak! er du frisk på endu en dejlig dag på arbejdet som chef på Venturetek jo kære skat.

hved morgenavisen!

Skat har du læst at der er en meteor der er ved at ramme jorden.
Haha det sker jo aldrig? nej skat det gør det ikke!

Eller var det sådan det skete?

Sådan skete det.

Skriv kommentar

Besvarelsen Sådan skete det er publiceret 18/12-2009 01:24 af Thor Windelboe (Torrion) under skriveøvelsen Der var engang.
Version 1 - 18/12-2009 01:24
Besvarelsen er på 395 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

12 år siden
#1 Lejsy Storm
En fortælling hvor man bliver sat på en lille rejse rundt i tidsuniverset. Din indledning "Sådan skete det! at tiden var gået i stå, sat bag lås og slå og ikke kunne findes igen" synes jeg er rigtig genial.
Det er vist lidt af et sted at arbejde på Venturetek... :-)

Mvh.
Lejsy Storm
12 år siden
12 år siden
#2 Sine Simonsen (Sinegen)
jeg forstår ikke helt din tekst -.-' men det er bare mig der er langsom - hvilket du ikke skal tage dig af xD
12 år siden