Fan fiction

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som tager udgangspunkt i begrebet fan fiction (fanfiction, fantic, fic, FF). Det er meningen at du skal skrive en fiktiv historie inspireret af dit yndlingsunivers, fx Harry Potter, Ringenes Herre, X-Files, Twilight, Avatar, Superman m.m. - du bestemmer helt selv hvilket univers du ønsker at genskabe.

Jeg stod lidt, kunne ikke tro mine egne øjne. Bag den åbne dør, var det som indgangen til en helt ny verden. Alt var lyst, glimtende og fantastisk smukt.
Jeg fik øje på en bæk, den ville jeg følge, for så kunne jeg altid finde tilbage, ikke fordi jeg nærede noget ønske om, nogensinde at forlade dette smukke sted igen. Men…..
Jeg var kun lige begyndt at gå, da stemmer fik mig til at stoppe op og lytte. Det var fiskene i bækken, de ville vide hvem jeg var, og om jeg havde mødt Alice? Alice? Spurgte jeg, men fiskene var allerede væk. Det slog mig at den eneste Alice jeg kendte til, som boede sådan et sted, var hende fra eventyrland.
Jeg gik videre og tænkte, måske møder jeg hende! Lidt efter kom jeg til en lysning og så et dækket bord, satte mig og ville tage en kop, men opdagede til min store forskrækkelse, at koppen var øjnene på en kæmpe hund. Hunden blinkede med øjnene så underkopperne raslede og sagde, at jeg ikke skulle være bange, men sætte mig op, så skulle den nok føre mig videre på min rejse. Jeg satte mig op og afsted gik det.
Den lune vind tog i mit hår, som mærkeligt nok blev længere og længere. Det hang som en fane efter os og viklede sig pludselig fast i et træ, og vupti….. der hang jeg og hunden fortsatte.
Som springer i en faldskærm, hang jeg og dinglede lidt, og tænkte” hvad gør jeg nu?” Jeg havde dårligt tænkt tanken til ende, før en stemme lød langt nede fra ”klip håret over og lad dig falde ned på mig”. Det var en kæmpe svamp, der ønskede at hjælpe.
Saks havde jeg ingen af, men noget blankt i en rede i træet fangede mit blik, det var et glasskår. Ved hjælp af glasskåret, fik jeg skåret håret over og lod mig falde. Jeg landede lige midt på svampen, men den gav efter som en trampolin, så jeg blev kastet videre og susede gennem skoven som skudt ud af en kanon, og landede i en flod.
I floden var strømmen så stærk, at jeg lynhurtigt drev mod et stort vandfald. Jeg forsøgte at svømme mod strømmen, men kunne ikke.
Lige før jeg tippede ud over kanten til dybet, blev jeg dækket af en skygge og noget greb min arm……

Skriv kommentar

Besvarelsen Døren gik op og er publiceret 06/09-2011 19:54 af miss1 under skriveøvelsen Fan fiction.
Version 1 - 06/09-2011 19:54
Besvarelsen er på 400 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

12 år siden
#1 Lars Dorf Lundeman (looboo)
Se det kan man da kalde et blandet eventyr.
Lidt ligesom i Shrek hvor alle tegneseriefigurerne dukker op - morsomt.
12 år siden