Fan fiction

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som tager udgangspunkt i begrebet fan fiction (fanfiction, fantic, fic, FF). Det er meningen at du skal skrive en fiktiv historie inspireret af dit yndlingsunivers, fx Harry Potter, Ringenes Herre, X-Files, Twilight, Avatar, Superman m.m. - du bestemmer helt selv hvilket univers du ønsker at genskabe.

Ligegyldigt hvor langt hans sorte Chevrolet Impala fra 1967 ville føre ham hen, eller hvor stærkt han kørte, hen over de små og forladte veje vidste han jo godt at der ingen vej var tilbage. Der var ingen vej tilbage til fortiden, derfor måtte han stoppe fremtiden. Dean skulle have sin lillebror Sam tilbage. Han havde allerede mistet sin far, og sin mor. Han måtte jagte det overnaturlige, det var alt hvad hans far havde lært ham. Han kendte ikke verden anderledes. Han kørte forbi en masse træer, - luften var fugtig, og diset. Klokken havde slået sit slag, og nu skulle han ind og se sin fortid i øjnene.
Han trådte ud af bilen. Han kiggede sig omkring. Han begyndte at gå hen mod et hus - et slidt og gammelt hus. Det var Bobbys hus. Han gik ind af døren. Bobby sad som sædvanlig ved sit skrivebord. Han var i gang med at læse i en stor, slidt og gammel bog. Dean skævede hen i mod ham, og sagde "Hvadså? Har du fundet ud af noget"? Bobby sagde ingenting - han læste bare videre. Dean gik ud i køkkenet. Han åbnede køleskabet og greb to øl. Han fik dem åbent og gik ind til Bobby igen. Han rakte den ene øl hen til Bobby og tog en slurk af sin egen øl. Bobby kiggede på Dean og sagde: "Er du stødt ind i nogen dæmoner på vejen herhen?" Dean skulle til at svare, men blev forstyrret ved en voldsom larm. Bobby løb farende hen til vinduet, og trak gardinet til siden med den ene hånd. Men der var intet at se uden for. Lyden kom igen - men den kom nede fra kælderen. Det var Sam. Efter Dean havde været i helvede, havde Sam været besat af denne dæmon, som lod ham drikke hendes blod. Sam fik kræfter af Dæmon blod. Bobby og Dean havde været nødt til at holde ham indespærret nede i et hemmeligt rum i kælderen som var dæmon beskyttet.
Dean kendte godt Sams og sin egen skæbne. De var delt op. Dean hørte til Himlen, og var en menneske kopi af Englen Michael, og Sam hørte til i helvede, og hans krop, kunne bære at slæbe rundt på Lucifer, - den fordømte engels sjæl. Den endelig afgørelse til verdens undergang skulle slutte med at de skulle kæmpe i mod hinanden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Winchester; er publiceret 26/12-2011 14:50 af MFS18 under skriveøvelsen Fan fiction.
Version 1 - 26/12-2011 14:50
Besvarelsen er på 397 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.