Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Huset Ravnehøj har ligget forladt i mere end 50 år. Det bærer på en hemmelighed, indhyllet i cirkler, som Laura, Tobias, Rasmus og deres far intet kender til, da de flytter ind en regnfuld sommerdag. Det begynder dog langsomt at gå op for de tre børn, at huset indeholder mere end blot støv og gamle møbler. Snart er de viklet ind i en fortidshistorie, som man havde forsøgt at skjule, i en kælder, man havde forsøgt forseglet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Åndefanger er publiceret 29/10-2012 19:43 af Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 02/02-2013 20:47
Besvarelsen er på 77 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Connalie
Rigtig god synopsis, fængende så man får lyst til at vide mere
11 år siden
11 år siden
#2 Tina Christensen (Merridith)
Jeg kan godt lide vi ender ned i en kælder, der sker gerne de mest spændende ting i bøger. Jeg bryde mig dog ikke så meget om ordet "man", "nogen" er mere konkret. Det giver en følelse af at nogen står bag det hele ... Lyder som en god historie med masser af mystik.
11 år siden
11 år siden
#3 Maxx
Den er købt! Lyder spændende! Lidt hekset måske? Magi må der da være indblandet, noget demonisk måske? Kort og godt og fangende! Love it!
Max
11 år siden
11 år siden
#4 Ace Burridge (Ace63)
Udmærket ...lægger op til meget spas og gys...kælderen gjorde hele tricket for mig ...vækkede min nysgerrighed. :)
11 år siden
11 år siden
#5 sortmagi
Der er lidt gys/adventure over det. Og derfor havde jeg læst videre! ;)
Superb!
11 år siden
11 år siden
#6 Mikala Rosenkilde (Mikala)
Spændende ... Hus(et), derfor skal det være: "Det bærer på en hemmelighed" Og så ville jeg undlade det lille fyldord 'blot'. - Ellers godt :-)

Mikala
11 år siden
11 år siden
#7 Nikolett Bathory
Hej Sanne

Jeg er ny her, så du er min første offer ;-)
Jeg synes din synopsis er meget velskrevet, men for at være ærligt det lyder som 117 andre romaner. Jeg synes du skulle give lidt dybere indtryk i romanets stemning, som er meget svært pga. det begrænsede space (jeg er pt igang med at løse opgaven). Men du skal sælge din historie, derfor skal du vise hvordan det udskiller sig fra mængden, så læseren vælger den frem for ændre.
Kh. Nikolett
11 år siden
11 år siden
#8 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
Tak for alle jeres kommentarer!
Jeg er glad for at så mange synes det lyder spændende:-)
Også tak til jer, der påpeger fejl til forbedring (forstår slet ikke hvordan jeg har fået huset til at blive 'den' - pinligt!)

Mange hilsner
Sanne
11 år siden
11 år siden
#9 Anne Lilleager (Lilleager)
Hej Sanne

Fin synopse. Den giver et spændende indtryk af bogen.
Det virker lidt tåget på mig, at en hemlighed helt uden videre er indhyllet i cirkler - burde de beskrives samtidig med, at du skriver, hemligheden foregår i kælderen?
Der har ret mange unødvendige kommaer.
Men ellers fin!

Hilsner fra Anne
11 år siden
11 år siden
#10 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Super godt og jeg elsker sådan nogle bøger eller film, med spænding i.
Gamle huse er altid et godt emne. Mærke kældre og skumle lofter.
Jeg elsker det simpelthen.
11 år siden