Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der var 15 minutter til at toget gik. Manden var beskidt og lugtede. Peter følte med ham. Der var 7 minutter til at toget skulle afgå. Manden til Peter: "Jeg ved at jeg er blandt verdens rigeste.". Peter svarede med et uforstående grin. Der var 2 minutter til at toget gik. Peter spurgte: "Hvordan det?" Manden: "Hvordan hvad?" Peter: "Hvordan kan du tro at du er rig?" Manden: "Jeg tror på meningen med livet." Peter: "Hvad er meningen med livet?" Manden alvorligt forsonende: "Meningen er at lytte til dit hjerte frem for andres." "Jeg hedder Simon, hav en god dag."

Skriv kommentar

Besvarelsen Forbigået på perronen er publiceret 05/08-2013 09:16 af Anders Husmann (Husholdninger) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 05/08-2013 09:16
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 StrongWords
Fin besvarelse. :-)
Måske en lille smule klichéagtig slutning, jeg ville have foretrukket en dramatisk uventet slutning, men hver sin smag. :-)
7 år siden
7 år siden
#2 Peter Iversen (skovtrolden11)
det er kloge ord du har skrevet.
7 år siden
7 år siden
#3 Mie Louise Prip Henriksen (Mie Prip)
Hej Anders

jeg er ny herinde og surfer rundt som en gal.
jeg synes denne her skriveøvelse er fed fordi den så vidt jeg kan se presser forfatteren til at indsnævre øjebliksbilledet til et kort glimt. Jeg synes det rammer godt og præcist. Tiden der løber, samtalen mellem to vidt forskellige mennesker der starter med ikke at give nogen mening, for derefter at udvikle sig til et filosofisk moment som man husker mange år efter. perroner er dér hvor det sker.
meget interessant.. :)

venlig hilsen Mie
7 år siden
7 år siden
#4 Himstregims
intens fra start til slut... fantastisk! :)
7 år siden