Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Ved en teknisk fejl begynder en onlinekanal at sende fra en tilfældig brugers webcam. Manden, en studerende i gang med sit speciale, opdager ikke fejlen, og hele landet begynder at følge med i mandens liv. Vi ser ham vandre omkring i sit etværelses, lave neskaffe og spise pasta. Vi hører ham (guldklippet!) tale afvisende med sin mor i provinsen. Vi ser ham (7 gange) onanere ved skærmen og vi ser ham græde (10.450 likes!) mens han kigger på et klassefoto og gnider på et utydeligt ansigt med pegefingeren. En dag ringer naboen på med blomster fra tv-stationen. Han jubler.

Skriv kommentar

Besvarelsen Webkanalen er publiceret 25/08-2013 00:11 af Zocha Tomasen under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 2 - 25/08-2013 00:50
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Fin tekst. Synes måske ik, der er så meget action over den. Jeg tænker også, at var jeg blevet filmet uden tilladelse, ville jeg nok ik juble. Men der kan man jo have forskellig holdning.
7 år siden
7 år siden
#2 Wich Mann
Det er jo netop det jeg frygter.....det at blive filmet, og så lagt ud på nettet og i TVavisen.

Jeg synes at din tekst er god, og den fortæller lidt om hvor skør den tid er som vi lever i :)
7 år siden