Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Kun en dukke? Det kunne da ikke passe. Hver gang følte jeg at den kiggede på mig. Den havde været i familien i lang tid, og dog havde den aldrig været vækket til live. Jeg tog en stirre konkurrencen med de livløse glasøjne. Jeg knyttede min næve og hamrede den ned i fliserne, det var vel kun en dukke?. Derefter lagde jeg den bagerst i skabet ved vinduet, og låste. Jeg slugte den lille nøgle, som de også gjorde i tegnefilmene. Det skar i halsen som hundrede knive der gled ned, men det var lige meget. Bare den dukke forsvandt!

Skriv kommentar

Besvarelsen Kun en dukke? er publiceret 10/06-2014 15:18 af kakaomælken under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 10/06-2014 15:18
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Liv Kjøller (blækklatten)
Hej Kakaomælken? (fedt navn.)
Faldt lidt meget for din tekst. Tror vi alle har haft den periode i vores liv, hvor man er næsten stensikker på, at ens dukker er levende og så har man leget stirre konkurrence med dem :D (ak, minder) Fedt, fedt, fedt!
Måske du skulle arbejde lidt med din slutning? Måske at din person kunne høre et bump inde fra skabet, eller at han/hun var 100% sikker på, at den blinkede eller smilede? You name it. Ihvertfald en lidt mere dramatisk slutning :) Ellers en (undskyld sproget) skide god tekst!

Vh. Liv
5 år siden