55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

I huset ved siden af vores bor en troldmand. Når jeg står og vasker op, kan jeg se ind i hans stue. Det er svært ikke at kigge når han går rundt derovre. Engang fik han øje på mig gennem ruden. Han smilede og blinkede til mig. Næste dag var huset tomt. Han var væk.

Skriv kommentar

Besvarelsen Min nabo er en troldmand er publiceret 06/01-2016 11:41 af Kristina Nøddebo Balle (Nøddebo) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 06/01-2016 11:41
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Bettina Vestesen (Bettina V)
Du fangede mig ind med det samme med overskriften Min nabo er en troldmand. Men efter at have laest din tekst er det jo slet ikke sikkert at det er en troldmand i eventyrets betydning... Du giver en kort og praesis beskrivelse og det er jo meningen med 55. Nu faar jeg lyst til at vide mere om den troldmand...:)
Tak for laesningen - den var god!
B
5 år siden