Toaster-Tanker

Tingesten

Opgavebeskrivelse

Skriv en fiktiv historie set fra en bestemt tings synspunkt, som om den kunne tænke eller føle. Tingen kan være hvad som helst - et møbel, et kamera, et lyssignal, en is, en bog og så videre. Gør meget ud af hvad sådan en ting ville tænke om os mennesker, hvis den nu kunne. Du bestemmer selv, om det skal være humoristisk, sørgeligt eller dramatisk.

Næ hov?! Hvor er nu det for en fyr? Og hvorfor bruger han ikke døren, ligesom Jakob, og alle hans andre gæster, plejer at gøre? Hm, måske er han retarderet? Nåååårh! Det en, som Jakob skal passe. Han er nu os' så rar, ham Jakob. Det er nu stadig mærkeligt, at han går ind igennem vinduet. Ja ja, mennesker! De er altså ikke for kloge! Når nu Jakob vidste, at han fik gæster, kunne han da godt have taget og sat mig på plads ovenpå skabet. Nu står jeg her midt på køkkenbordetog blomster, og så endda uden at han gad at gøre mig ren, så jeg er fyldte med gamle, brændte brødkrummer og med fedtede fingre på siderne! Dumme Jakob! Han burde se efter at få sig en kæreste, som kan holde ham lidt i ørene...Hov, nu kigger han på mig. Jeg må hellere prøve se indbydende og gæstfri ud, trods alt. Hva' søren?! Nu tager han Mikro-Morten og Dennis-DAB. Hmm, det er sikkert noget, han har aftalt med Jakob. Gad egentligt vide hvor Jakob er henne? Tænk, at han bare har givet sin retarderede ven lov til at slappe af i sit hus. Han er nu en go' dreng, ham Jakob...Hvor blev han i grunden af, ham Jakobs retarderede ven? Vent...jeg kan høre ham inde i stuen. Det' sjovt, det lyder som om han mosler med Thomas-TV...Nårh ja, han er jo retarderet, så han kender nok ikke til Finn-Fjernbetjening. Så hjælp ham dog, Thomas-TV, din gnavne apparat! Nå, nu gav han vidst op. Ja ja, hvis Thomas-TV ikke gider at hjælpe ham, kan han da altid gå i gang med Iben-iPad, hun er altid tændt. Dét burde han kunne finde ud af, selvom han er retarderet. Det er egentligt sjovt, jeg har aldrig mødt en retarderet før...eller, det har jeg jo nu, om end vi ikke mødtes såd'n rigtigt...Tænk engang, det lyder som om han er ved at pille Surround-Søren ned. Det var da også på tide. Sådan et galehoved! Gået gået, Jakobs retarderede ven! Ku' han da ikke også tage Bine-Boomblaster nu han er i gang, så er vi da af med de uromagere?! Næ, goddag igen, Jakobs retarderede ven. Sikke travlt han lige pludselig har!? Gad vide hvad han har i sækken? Ørj, sikke en tosse, han har stadig ikke fattet, at det er langt nemmere at bruge døren i stedet vinduet. Det er da dumt, især nu hvor han, tilsyneladende, har så travlt! Nå ja, ham om det. Mennesker! De er altså ikke for kloge!

Skriv kommentar

Besvarelsen Toaster-Tanker er publiceret 21/09-2017 10:32 af Jens-Jakob under skriveøvelsen Tingesten.
Version 2 - 21/09-2017 10:34
Besvarelsen er på 428 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Sannie Freja Wistoft (SannieFreja)
Meget morsom tekst. Der gik lidt tid før handlingen gik op for mig, men det bliver mere og mere tydeligt igennem historien :)
4 år siden
4 år siden
#2 Thor Sulsbrück (Flowwriter)
Hej jens-jakob, den var sjov! Kan godt lide at blive overrasket og det gjorde jeg her.
4 år siden
4 år siden
#3 Naomi Wann
Vældig underholdende tekst. Sad og gnækkede lidt undervejs. Surround-Søren og Bine-boomblaster... Hvis jeg ejede nogen af delene skulle de helt sikkert have heddet det ;)
4 år siden
4 år siden
#4 Regitze Brobæk (theraegi)
Hvor er det bare en sjov historie! Jeg er også specielt vild med Surround-Søren
4 år siden