Så ens og stadig på en verdens afstand

Dialogi

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som primært indeholder dialog mellem mindst 2 personer. Du må gerne benytte indledende og afsluttende sætninger som beskriver fx sindsstemninger. Eller som blot er med til at give læseren en fornemmelse af personerne. Bestem selv om dialogen skal være politisk, humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

"Jeg siger bare, den matematik lærer var en inkompetent papegøje der gentog pensummet på latin baglæns. Bortset fra at en papegøje måske kan tegne sekstallerne ordentligt."
Smilte Emmanuelle mens hun gestikulerede store håndbevægelser. Angel var nødt til at stoppe et øjeblik sin kontinuerte drikkelse for at grine: "Ja. Fuldstændig enig."
Emmanuelle: "Foragtede du ikke matematik om vi havde en dårlig lærer eller ej?"
Angel: "Beklager for ikke at være en asocial NØRD som en hvis anden, men jeg forelskede mig i psykologi og mennesker i stedet for alt... det der hekserig."
Emmanuelle: "For en der har studeret Tim Ray, opfører du dig som en seks-årig."
Angel: "Var du ikke et geni, da du var seks år?"
Emmanuelle smilte skævt: "bare fordi jeg er født som et geni, betyder det ikke alle er."
Angel: "Selvfølgelig, prinsesse //får alting på et sølvfad//."
Emmanuelle hævede et øjenbryn, hvorefter hun begyndte: "Selvdisciplin og hårdt arbejde har fået mig, hvor jeg er nu. Bare fordi man er født højt begavet, betyder det ikke nødvendigvis at man vil få alt, hvad man peger på."
Angel: "Ja, tag mig som et eksempel."
Emmanuelle: "Angel, det var ikke det jeg hentydede-"
Angel afbrød: "Jeg skulle eftersigende være sprogligt højt begavet. Jeg burde havde været en mønstrer genkender og hvad laver jeg nu?" Hun udstøtte et udmattet grin. "Prøver desperat på at sælge min krop for hvad? Husly og rusmidler? Jeg er definitionen på patetisk."
Emmanuelle: "Du overlever. Du møder så meget modstand, alligevel overlever du."
Angel: "Knap og nap. Jeg er udkørt."
Emmanuelle: "Jaer... livet er trættende."
Angel hvæsede roligt: "Oh, stop med at lade som om, du forstår."
Emmanuelle: "Hvad forstår jeg ikke?"
Angel: "Du tænker, at bare fordi du er en afroamerikansk, homoseksuel kvinde, at du forstår mig. I det mindste er du rig og født i den rigtige krop, for gæt lige hvem der er i bunden af fødekæden."
Emmanuelle: "Angel..."
Angel: "Du kan umuligt begribe hvordan det føles at være mig. Jeg er ikke sort nok, jeg er ikke mand nok, jeg er ikke kvinde nok, jeg er ikke nok."

(Forfatter note, klokken er 02:00 om morgenen, så jeg regner med at jeg stopper øvelsen her, eftersom jeg er for træt. Jeg kommer sikkert til at rette den senere hen, eftersom den er ret dårlig indtilvidere)

Skriv kommentar

Besvarelsen Så ens og stadig på en verdens afstand er publiceret 31/01-2022 02:08 af Clara Tabo (ClaTab) under skriveøvelsen Dialogi.
Version 1 - 31/01-2022 02:08
Besvarelsen er på 382 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.