Så er jeg her igen

Lægens venteværelse

Opgavebeskrivelse

Beskriv en situation i lægens venteværelse, hvor der er andre end dig der venter på at blive ekspederet. Typen af læge er helt underordnet, men brug gerne fantasien. Læg særlig vægt på spændingen, nervøsiteten eller frygten for det der skal komme ved et besøg hos lægen. Beskriv de tilstedeværende personer. Skriv teksten i jeg-form.

Så sidder jeg her igen. det er godt nok mange igen i dag. hvordan kan der være så mange der er syg, hver gang jeg har en tid. jeg ved da godt jeg kommer en gang i ugen indtil der er helt styr på den nye medicin men alligevel. Jeg kigger lidt rundt i rummet og får øje på en mor med sit lille barn der bare græder, nærmest helt utrøstelig, hun virker meget træt og udkørt, jeg kan også se på hendes hår at hun ikke lige frem har været i bad nogle dage. Lige ved siden af mig sidder der en ældre herre og nej hvor han lugter grimt det er som om det er af gamle tis. Men hvor han har brug for et bad også. Ej her kan jeg ikke sidde meget længer, næste gang der bliver en stol fri flytter jeg mig. Jeg har ventede længe nu synes jeg, hvis ikke snart det er min tur går jeg ud og spøg hvor langt de er bagud i dag. Jeg har jo også andre ting jeg skal end bare at sidde her. Nå så blev der en stol fri der over ved siden af moren med baby som om det var meget beder når det lille pus græder så meget. Måske man skulle høre om hun har brug for hjælp jeg har da trods af styr på det med børn. Ej 20 minutter nu må det være nok, det kan ikke være rigtig at ventetiden er så lange når det kun er noget medicin der skal tilpasses. Og nu kommer der flere ind, og dem der kom efter mig er forlænges kommet ind og ud igen. Men nu ved jeg da til en anden gang skal jeg ikke havde en tid om mandagen for det er åbenbart her alle skal være syge.

Skriv kommentar

Besvarelsen Så er jeg her igen er publiceret 22/06-2022 13:42 af Tinse under skriveøvelsen Lægens venteværelse.
Version 1 - 22/06-2022 13:42
Besvarelsen er på 306 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 5 måneder siden
#1 Niels Cenius (Snowlion)
Den afslutnings sætning er god. At der tolkes at det er mest de er syge om mandagen har jo noget rigtigt i sig fordi de kan være blevet syge både fredag og lørdag og søndag. Men sådan som du skriver det bliver det med humor, som om det er som med mandagen, hvor folk ikke har lyst til at gå på job igen, eller biler fra fabrikken der er fejl ved, som da jeg var ung blev kaldt mandagsmodeller. Godt hverdagsbillede. Niels Snowfrog
1 år, 5 måneder siden
1 år, 3 måneder siden
#2 Kristian Josefsen (nougatfætter)
Jeg synes nogle ting, er godt forklaret, som at det er træls med børn der græder og ældre folk der lugter af urin, men det er som om, at du har for travlt med at skrive det. Mange ting lyder som om, at det er personligt, selvom det kunne lyde bedre, hvis det var objektivt.
1 år, 3 måneder siden