22 år

Online 64 dage siden

Adam Blistiat

Ungdommens_alter

20-årig fyr med en forfatterdrøm.
Ønsker at dele tanker og refleksioner om tilstedeværelsen med andre ligesindede.
Skriver primært kortprosatekster for at øve mig, men også for at komme ud med emner, følelser og budskaber som oftest ikke er på dagsordenen allerede.
Teksterne er flydende og grænserne mellem normer, seksualitet, narkotika skal tages med et gran salt. Det handler i højere grad om at udtrykke en følelse.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 2,6

Medlem siden 20/01-2019
Køn og alder Dreng/mand · 22 år · Vædderen
Tekster publiceret 2019 (4)
Kommentarer 2020 (1) · 2019 (11)
Flest kommentarer til Frederik Knudsen · Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) · Charlotte Skovsted Lund Madsen (Skovsted) · Lukas Myrgård Backer (Zaza) · Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Flest kommentarer fra JonChristensen · Frederik Knudsen · Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) · Kathrine Johansen (Kathrine96) · Søren Yssing (Per Nilen)
Dagbogsindlæg 2020 (1) · 2019 (6)
Digte
4 måneder, 13 dage siden
Tror vi er mange der kan relatere. Specielt i fht. den samtid vi lever i med stigende individualisering og konkurrencesamfundet. Du rammer noget kynisk ved " det praktiske " ved ikke at føle som jo st... [...]
Digte
6 måneder, 3 dage siden
Fed samfundskritik! · Det er en dejlig ironi du bruger om menneskets som bedre opfattende af den digitale verden end den egentlige.
Digte
1 år, 1 måned siden
Hey Frederik. Jeg tænker, at du beskriver en frustation om at være ung i et senmoderne samfund. Aftraditionalisering skaber en ængstelighed og et eksistentialistisk spørgsmål rejses. Under alle omstæn... [...]
Digte
1 år, 4 måneder siden
Hold da op... du formår virkelig at holde spændingen til det sidste og får sluttet af på en meget fin måde!
Digte
1 år, 4 måneder siden
Hej Lukas. Pisse fedt digt. Det er virkelig rammende og relaterbart. Du rammer som sagt den selvbevidste frustation, som vi omgiver os med i det senmoderne samfund lige på en prik. Synes det kunne vær... [...]
Digte
1 år, 4 måneder siden
Jeg synes, at dine reflektioner er interessante. Bare fordi de er negative er de ikke nødvendigvis dårlige. Det virker som en tankestrøm, og derfor tænker jeg, at det er svært at benytte sig af en sho... [...]
Blandede tekster
1 år, 4 måneder siden
Hey Charlotte. Fin tekst. Du formår virkelig at holde det dystre igennem hele vejen igennem!
Digte
1 år, 4 måneder siden
Fedt digt - og et dejligt budskab!
Blandede tekster
1 år, 4 måneder siden
Jeg har læst alle dine indlæg. De er fede. Man kan mærke smerten bag det humoritiske. Det føles menneskeligt. Det er virkelig fedt. Fortsæt :-).

Nye brugere