29 år

Online 1405 dage siden

Luna Nehoc

Chrillerlades

Jeg elsker vores udtryksformer vi har som mennesker. Det er noget af det smukkeste vi har, det at vi kan udtrykke os igennem ord, sanser og benytte det kuntsneriske i vores indre væsen.
Vores tanker, som afspejles i ordene og mellem linjerne.
Det, der bliver nedskrevet i vores tekster reflekteres af fremmede, når de kan afspejle deres eget du i det, der før var mit.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 07/02-2017
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Tyren
Tekster publiceret 2019 (3) · 2018 (10) · 2017 (22)
Kommentarer 2019 (18) · 2018 (20) · 2017 (33)
Flest kommentarer til Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Maria Egeholm (Deterhvidtderude) · Ganniae Hajonsen (Ganniae) · Knud Kjølhede Petersen (knudkp) · Nicolai Johansen (Kældermennesket)
Flest kommentarer fra Sys Høj (Forårsglad) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Knud Kjølhede Petersen (knudkp) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Digte
6 år siden
Blade falder livsløse til jorden, men de kommer igen. Det er en smuk tekst Emma! Jeg nød at læse det og vil læse det igen. · TAK!
Digte
6 år siden
Wauw Palle. Din tekst er så vild med de billeder, som du beskriver. Tror enhver kan forestille sig dine ord, der bliver virkelige. · Tak for at dele denne tekst! Bliv endelig ved med at skrive! Jeg læs... [...]
Digte
6 år siden
Er vild med dit brug af solstrejf! Så fint digt :-)
Digte
6 år siden
Tak for denne tekst. Den sætter virkelig gang i noget! Tankevækkende.
Digte
6 år siden
Kære Jytte, · Denne tekst rører mig dybt. Det har et meget smukt flow. Og jeg synes, at der er så meget mellem linjerne i dette digt. Når beskrivelser kan få følelserne mellem linjerne gør man noget smu... [...]
Digte
6 år siden
Jeg kan super godt lide den måde, hvorpå du formår at beskrive "en tilstand" på så få sætninger. Jeg kan reflektere mig selv i dit digt. Jeg synes det er super fint, er vild med dine ordvalg.
Digte
6 år siden
Der er så meget rum til refleksion, det hele bliver så stort og stiller spørgsmålstegn. Jeg synes din tekst er fornøjelig at læse fordi, at den er anderledes og opsat på en anden måde! Fedt :)
Digte
6 år siden
Rigtigt fint digt! Det er rørende.
Digte
6 år siden
Hold da op. · Wauw. Dette sætter så meget igang, så mange forskellige refleksioner! Jeg er helt vild med det! Jeg synes bare, at der er så mange emner, hvis man kan sige det. AT dette kunne være blevet... [...]
Blandede tekster
6 år siden
Wow. Jeg smilte meget, da jeg læste dette. Det er så genkendeligt og dybt! Jeg er vild med poesien i det hele vejen igennem. · Tak for dette! Jeg vil læse det igen.
Digte
7 år siden
Tak for dette fine digt! Vil læse det igennem igen og igen. Og igen.
Digte
7 år siden
Genkendeligt! Det er ærgeligt, at mennesker ikke kommer hinanden mere ved. At man kan nikke genkendende til dette.
Blandede tekster
7 år siden
Når man føler sig utilstrækkelig føler man magtesløshed. Denne følelse med nøglen, som du beskriver, beskriver det så godt! · Den tiltaler mig meget. Jeg er ret vild med det.
Digte
7 år siden
Enkelt og sandt. Jeg synes det er smukt :)
Digte
7 år siden
Wauw... Jeg bliver virkelig rørt! Virkelig flot billedsprog.
Digte
7 år siden
En sjov besjæling du giver ringene: · "hvis forlovelses ringe kunne grine · havde de gjort det nu" · Det giver virkelig digtet en tragikomisk stemning, men så vender det ved sidste strofe. Og så vender de... [...]
Digte
7 år siden
Trist. Særligt de tomme tanker mellem jer. Det føles som om der ingenting er tilbage i nutiden, men kun var engang.
Digte
7 år siden
Hårdt, lige på og sørgeligt.
Digte
7 år siden
Synes det er tankevækkende. Jeg tolker det som: · "Jeg går ud og elsker der · hvor jeg tør det aller mindst · og hvor de fleste vender mig ryggen" · Det handler kun om en selv og ingen andre, hvor man har kæ... [...]
Aforismer og gruk
7 år siden
Jeg er enig med Tue. Slutsætningen behøvede ikke, fordi man allerede får det med imellem linjerne. Rørende.
Aforismer og gruk
7 år siden
Hvor er det skønt at læse! Det kan fortolkes på flere måder. Jeg ser det som en person, der blev lukket ind i en andens liv, men det hele gik for stærkt. Så man bakkede ud, men fortrød, men der var de... [...]
Digte
7 år siden
Overskriften samler digtet på en rigtig fin måde. Man mærker ordene tydeligt.
Digte
7 år siden
Kan virkelig godt lide den måde du maler det hele på i billeder. Men en sørgelig historie, håber det klarer op på himlen igen. Smukt billedeligt.
Digte
7 år siden
Fanger mig selv i at trække vejret efter teksten. Den går lige ind og griber fat i følelserne!

Nye brugere