28 år

Online 423 dage siden

Frederik Knudsen

Frederik Knudsen

Der er ikke så meget at sige.
Jeg skriver digte, fordi jeg godt kan lide det. Sådan er det nok med så meget. Det er en måde at udtrykke sig på, og det er særligt godt, når man, som jeg, er lidt en træmand.
At skrive digte har for mig en terapeutisk virkning. Jeg har mange tanker i hovedet, som sjældent får lov at komme ud. Undtagen når jeg skriver. Så vælter det ud.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 15/01-2019
Køn og alder Dreng/mand · 28 år · Vædderen
Tekster publiceret 2021 (1) · 2020 (3) · 2019 (26)
Kommentarer 2021 (6) · 2020 (5) · 2019 (37)
Flest kommentarer til Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) · Charlotte Skovsted Lund Madsen (Skovsted) · Sofie Fahl · Adam Blistiat (Ungdommens_alter) · Claus Poulsen (ClPollux)
Flest kommentarer fra Benny Frits Andersen · Ida Pedersen (Anita A) · Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Blandede tekster
5 år siden
RIgtig fin tekst med nogle stærke indtryk.
Blandede tekster
5 år siden
Flot tekst. Rigtig god brug af sproget.
Digte
5 år siden
Meget flot digt. Voldsomt og dragende.
Blandede tekster
5 år siden
Jeg er meget enig i meget af det, der ellers er blevet skrevet. · Der er noget utrolig ægte over det, du skriver, ikke bare her, men generelt i dine tekster, og det betyder, at vi som læsere er med på s... [...]
Blandede tekster
5 år siden
Meget fin tekst. Sproget er stærkt og kommer i korte klip; som små skud. Med få ord og færre linjer formår du at beskrive kærlighedens vanvid, lykke og tragedie. · "Det er kun os to og København." - Gid... [...]
Blandede tekster
5 år siden
Rigtig fedt digt. Jeg er meget enig med det, der ellers skrives her i tråden. Det er råt, ægte og en smule humoristisk. · Meget ligesom livet.
Digte
5 år siden
Meget humoristisk digt med et fint budskab. · Tak for god læsning.
Digte
5 år siden
Rigtig fint digt. God brug af handlingsverber og din personificering fungerer rigtig godt. · Tak for god læsning.
Rim og vers
5 år siden
Rigtig fint digt. Jeg plejer ikke at være til rim, men jeg synes, at du slipper rigtig godt afsted med det her, og du får beskrevet sommeraften rigtig fint.
Digte
5 år siden
Rigtig fint digt du har skrevet. Særligt brugen af handlingsverber i begyndelsen giver en god følelse af den rastløshed og magtesløshed, som du beskriver.
Digte
5 år siden
Tak for en underholdende læsning. Jeg kunne særligt godt lide din inddragelse af Georg Gearløs.
Blandede tekster
5 år siden
Nu har jeg læst både dette digt og Papegøjen, som du også har skrevet, og jeg må sige, at de begge er meget stærke digte. Din skrivestil er direkte, og det fungerer rigtig fint ift. de emner, du skriv... [...]
Blandede tekster
5 år siden
Meget flot digt. Sproget er vulgært, voldsomt og direkte, og det fungerer rigtig godt i et digt som dette, hvor du behandler ungdommen og dens facetter. · Tak for god læsning.

Nye brugere