Sommerhuset


5 måneder, 21 dage siden 5 kommentarer Blandede tekster sommerferie sex ungdom

6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
3 måneder, 28 dage siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
4 måneder, 2 dage siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
4 måneder, 12 dage siden
3Congo-bajere
Han er min bedste ven. Det ved jeg han er. Han inviterer mig ud a... [...]
Blandede tekster · venskab, vinter, ulykkelig kærlighed
4 måneder, 21 dage siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Vi spiser jordbær med fløde og knepper henover spisebordet i lys bøg. Om morgenen cykler vi på stranden og knepper i saltvandet. Knepper som var det den sidste gang. Måske fordi vi begge ved, at forelskelsen forsvinder sammen med de lyser sommeraftener. Og alle de Blå Kings, som jeg kun ryger fordi han gør. Jeg iagttager ham. Fordi jeg ved at intet varer evigt. Og vi drikker hvidvin og diskuterer kunst, som skulle vi kneppe skagensmalerne. Vi går i kiosken hver dag. Køber teboller og hugger aviser. Jeg overtaler ham til at læse Politiken højt for mig. Dag efter dag. Det er den sommer hvor mine skuldre bliver skoldede. Og den sommer hvor han fortæller, at han i virkeligheden er kærester med Cecilie. Der er på udveksling i Berlin. Og jeg siger ikke noget. Kysser ham i takt med solen og spreder mine ben. Så han kan se min trusseløse klitoris. I sommerhuset står tiden stille. Her eksisterer kun ham og jeg. Efter tre uger pakker vi hans røde Skoda. Kører tværs over Danmark og lytter til den samme cd med Abba. Fordi radioen ikke virker. Og ingen alligevel vil sige, alt det der ikke bliver sagt. Tre en halv time senere sætter han mig af på lorteøen. Og jeg tager mig selv i at ønske ham held og lykke fremadrettet. Som om forelskelse var en dødssynd.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/02-2019 12:07 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 227 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.