Badebolden


1 år, 10 måneder siden 3 kommentarer Blandede tekster sårbarhed hjertesorg stranden

3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
6 måneder, 17 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
1 år, 10 måneder siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
1 år, 10 måneder siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
1 år, 10 måneder siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lotus Nielsen (f. 1995)
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I de minutter. Inden det skete. Med en halv astronaut is i hånden, dansede jeg rundt i bølgernes blide brus. Med min mave. Gennem sommerens hvide havskum, løb jeg i min violette badedragt. Det var den varmeste sommer i hundrede år, og jeg var så skingrende forelsket. I livet. Og i ham. Der sad inde på stranden. I sandet. Få meter væk. Og observerede mig med en cigaret mellem fingrene. Og en hånd for panden. Jeg husker, at jeg løb frem og tilbage i det varme saltvand. Spejdede efter flyvemaskiner på den ferskenfarvede junihimmel. Og tænkte. At ingen kunne være ligeså lykkelig som jeg. Med en hånd på min mave. Vendte jeg mig rundt. Og så den. Badebolden. Der flød henover vandets overflade. Et par meter fra en lyshåret dreng. Men da jeg bukkede mig ned for at samle den op. Blev jeg pludselig afbrudt af Christians stemme. Der råbte mit navn. Jeg kunne se det i hans øjne, at noget var galt. Med hånden for munden. Kom han løbende. Og da jeg kiggede ned i saltvandet. Havde det pludselig ændret farve. Ned af mine ben løb blodet. Og den violette badedragt. Var pludselig ikke særlig violet længere. Og astronautisen var pludselig smeltet. Så var det, at jeg skreg. Imens jeg tog min badedragt af, som Christian prøvede at give mig på. Badebolden fløj rundt inde på strandens bred. Hvor folk var begyndt at samle sig sammen. Imens jeg stod der, og mærkede livet strømme ud af mig. Og fire måneder efter, var også Christian forsvundet. Sammen med sommeren og alt det der skulle have været vores.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/03-2019 00:06 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 278 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.