De frie fugle


6 måneder, 1 dag siden 2 kommentarer Blandede tekster forelskelse ungdom

2De frie fugle
Han har guldring i øret. Og ved alt muligt om alting. Jeg kigger ... [...]
Blandede tekster · forelskelse, ungdom
6 måneder, 1 dag siden
3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
1 år, 2 måneder siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
2 år siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
2 år siden

Puls: 2,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lotus Nielsen (f. 1995)
Han har guldring i øret. Og ved alt muligt om alting. Jeg kigger på ham. Hans solbrune fregner og mellemrum mellem tænderne. Når han smiler. Vi plukker blommer fra et blommetræ. Og jeg lyver og siger, at jeg vil lave syltetøj af dem en af dagene. Vi har stjålet to cykler. Som vi cykler rundt på. Med flettede fingre og ungdommens overskud. Kysser jeg ham. Hver gang jeg får muligheden. Om aftenen knepper vi. I klitterne. Spiller kort. Og knepper videre. Og han vil vise mig de frie fugle, siger han. Uden at jeg forstår. Så jeg taler videre om ingenting. Og vi handler ind i Rema. Til spaghetti med tomater, som vi anretter, imens han genfortælle noget om Platon, og det med fuglene. Efter aftensmaden stiller han sig ud på altanen. Han vil gerne være lidt alene med stjernerne, siger han. Men jeg holder øje med ham. Gennem glasdøren. For det gør man jo, når man er forelsket. Men så er det, at han pludselig stiller sig op på den blå havestol. Nu står han på tåspidserne. Og så springer han.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/03-2021 17:27 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 182 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.