Det der sus


1 år, 6 måneder siden 6 kommentarer Blandede tekster sommerferie københavn lykke

3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
2 måneder, 19 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
1 år, 6 måneder siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
1 år, 6 måneder siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
1 år, 6 måneder siden

Puls: 8,5

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i mit hår, lykke i min mave og forelskelse i mit hjerte. Det er de lange lyse sommernætter, hvor musikken spiller, de grønne flasker klinger, og ingen rigtig gider tage hjem. Det er det der sus. Når vinduerne åbnes for at byde sommeraftenen ind, og cykelhjulene i hastig fart triller gennem København. Farvede lamper der skinner som smaragder i gaderne, og brune solbrændte ben der jokker i pedalerne. Det er tonerne fra bilradioer på Amagerbrogade, og glade Københavnere der skåler på altanerne. Resterne fra saltvandet i mit hår og sandkorn i mine sko. Duften af varm asfalt og cigaretter. En forvasket bikini der aldrig vaskes, og en kjole der altid flagrer. Den gule mur på Nørrebro. Det er det der sus. Når jeg cykler over Dronning Louises Bro og stadigvæk betages af neonlyset. Det er de evigt fyldte værtshuse på Istedgade, fordi solen aldrig går ned. Så jeg kan ligeså godt springe en tur i havnebassinet, og snuppe en cola med på vejen hjem. For det eneste jeg med sikkerhed ved er, at i morgen omend bliver endnu bedre.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/03-2019 20:38 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 192 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.