2De frie fugle
Han har guldring i øret. Og ved alt muligt om alting. Jeg kigger ... [...]
Blandede tekster · forelskelse, ungdom
21 dage siden
3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
9 måneder, 15 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
2 år siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
2 år siden

Puls: 17,9

Publiceret: 1
Afgivet: 6
Modtaget: 2
Lotus Nielsen (f. 1995)
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens skær. Spørger han mig. Om hvilket dyr jeg helst ville være. Hvis jeg selv kunne bestemme. Jeg siger, at så ville jeg være en kæmpe ørn. Så jeg kan skide alle dem, jeg ikke kan lide i hovedet. Han siger, at jeg er sød. Jeg siger, at han ikke ser særlig velovervejet ud. Men noget får mit hjerte til at danse. Den aften er den første i resten af vores liv. Det ved jeg. Og dagen efter spørger han mig, om jeg kan lide risotto. For så vil han gerne invitere mig på aftensmad. Og vi bliver kærester. Og han giver mig finger på motorvejen. Imens vi kører igennem Europa. Med hans ulovlige muskelhund. Som jeg lader som om, at jeg godt kan lide. Vi bor i telt og spiser pasta med pinde. Fordi vi har glemt bestik. Og jeg tænker, at han i princippet kan slå mig ihjel. I teltet. Uden nogen ville opdage noget. Hvis han vil. Så jeg sørger for. Hele tiden. At have en lommelygte i hånden. Så jeg i det mindste har en chance. Hvis han pludselig ligger på lur. Ligesom Peter Lundin. Der brækkede halsen. På dem allesammen. Og det med fryseren. Men han slår mig ikke ihjel. I stedet visker han, at han aldrig har følt sig så hel, som efter han har mødt mig. Og jeg synes, det er synd for ham. For under den blå teltdug. Går det pludselig op for mig. Hvem der i virkeligheden. Er den rigtige psykopat.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/07-2020 20:15 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 261 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.