Papegøjen


6 måneder, 7 dage siden 5 kommentarer Blandede tekster sex ungdom rastløshed

6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
3 måneder, 28 dage siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
4 måneder, 2 dage siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
4 måneder, 12 dage siden
3Congo-bajere
Han er min bedste ven. Det ved jeg han er. Han inviterer mig ud a... [...]
Blandede tekster · venskab, vinter, ulykkelig kærlighed
4 måneder, 21 dage siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Vi knepper som kaniner. I to uger knepper vi ungdommen og rastløsheden væk. I fodenden af min seng. Han kommer hurtigt. Næsten hurtigere end han kan komme ud af døren. Jeg kalder ham vulkanen. Han ligner Jonny Depp. Når han ligger der. I mit stribede sengetøj. Ung og smuk med sine mørkebrune øjne. Spejler mig og forsvinder væk i begæret. Jeg har aldrig haft så meget selvtillid. I to uger kan jeg gå på vandet. Ligesom Jesus. De kalder mig humørbomben. Jeg har underscoret en overscoring. Skudt papegøjen. Han kigger på mig når jeg kigger væk. Det siger de andre selv. Jeg har ham om min grimme selvfede lillefinger. Vi bliver et par uden at være det. Snakker om sex og julegaver. Siger at han ikke ved hvad han skulle have gjort uden sit smukke udseende. Siger at det har jeg også tit tænkt på. Om aftenen tager jeg en graviditetstest. Fra sidste måneds uendelige kærlighed. Der nærmest ligner til forveksling. Jeg siger ikke noget. Kun til Rikke som jeg alligevel ikke kan lide. Drikker en halv liter vand og pisser i en kaffekop. Der alligevel ikke er min. Negativ. Ugen efter mødes vi i døren. Står og smiler i sin blå cowboyjakke. Med en flyttekasse i hænderne. Så er det at vi krammer og giver slip. På alt det der var så liderligt og smukt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/01-2019 10:52 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 226 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.