6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
3 måneder, 28 dage siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
4 måneder, 2 dage siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
4 måneder, 12 dage siden
3Congo-bajere
Han er min bedste ven. Det ved jeg han er. Han inviterer mig ud a... [...]
Blandede tekster · venskab, vinter, ulykkelig kærlighed
4 måneder, 21 dage siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Den sommer ryger vi fede og danser på tagene. Nogle gange er jeg så skæv, at jeg glemmer mine sko. Flere gange spankulerer jeg gennem dagen på bare fødder. Der er kun os to og København. Og han er så smuk. Og vi griner. Så meget at jeg glemmer at tage på arbejde. Fordi alting er ligegyldigt. Når jeg ikke er sammen med ham. Lange lyse sommernætter. Hvor vi knepper i græsset. Drikker rødvin. Og knepper videre. Og jeg skal vise ham alle mine yndlingssteder. Det har jeg lovet. Endeløse solfyldte dage. Også når det regner. Skinner solen. På alt det der er så smukt og godt. Som om vi er de eneste der betyder noget. For planeten. Og ned gennem Kronprinsessegade cykler vi på stjålne cykler. Som jeg lærer ham at stjæle under stjernerne. Jeg viser ham hvordan man klipper låsene. Med en boltsaks. Klip, klip. Adrenalinen danser i blodet. Høj på lykke. Fejrer vi det med grønt på Woodstock. Og vi falder i søvn. Stjernebedugget og i ske med cyklerne. Under månen. Visker du. At du aldrig har holdt af nogen, som du holder af mig. Og når du lukker dine øjne. Vrister jeg mig fri. Fra alt det. Jeg så godt kan lide.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/01-2019 12:53 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 206 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.