1Eksisterende tilværelse
Tåren løber ned af kinden, i små og tunge ryk · Det er lang tid sid... [...]
Digte
13 år siden
1Lille Lykke
"Bøgerne frem" råber læreren. · Og hjernen væk tænker Jonas, hvorfo... [...]
Kortprosa
13 år siden
0Socialtmæthed
Smøgen er tændt, lungen er mær, så os skrive det shit! · Jeg er mæt... [...]
Blandede tekster
13 år siden
0Min lille lilleskole
Hver morgen når jeg hører lyden af dommedag, lyden af en kunst dr... [...]
Blandede tekster
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Asger L. W. Edlund (f. 1994)
Smøgen er tændt, lungen er mær, så os skrive det shit!

Jeg er mæt, kan ikke proppe mere ned. Jeg er fuldt i min sociale mavesæk. Jeg har spist af den fremmed kulturs sociale sovs. Jeg har vold ædt af mine landsmænd og kvinders sociale dybder, nu siger jeg stop. Hvis jeg inhalerer flere indtryk, fysik og psykisk, går jeg amok. Problemet er at jeg ikke er anorektiker når det gælder det sociale. Nogen gange tager jeg mig selv i at være bulimitiger, jeg går simpelthen hen og grov æder samvær og derefter søger jeg ensomheden(kaster op!!). der er dog to retter jeg mangler, morgenmad og fredags slik. Morgenmaden i form af moderlig kærlighed. Som hver morgen er der og ved sin blotte nærværelse giver dig den styrke, som du skal bruge på de forskellige sociale tag-selv-border. Fredagsslikken er en ny og spændende ret, som jeg længes efter. Efter 3 uges cølibat er det fredagsslikken hvor jeg mest trænger, jeg er en smule pirrelig, og min hjerne er kristen syndig hele tiden, ser sex alle vegne. Som sagt, som skrevet er jeg mæt, kan ikke proppe mere ned.
Gambia er som en stor fødeskums tank, der bare ikke vil gå i stykker som er spiselige. Som det lille sidste jord-kan-ikke-bær-mer' på tallerken. Heldigvis er der kun 3 bider endnu og så er det hjehmmmm.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/04-2011 16:26 af Asger L. W. Edlund (ALWE) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.