Min lille lilleskole



1Eksisterende tilværelse
Tåren løber ned af kinden, i små og tunge ryk · Det er lang tid sid... [...]
Digte
13 år siden
1Lille Lykke
"Bøgerne frem" råber læreren. · Og hjernen væk tænker Jonas, hvorfo... [...]
Kortprosa
13 år siden
0Socialtmæthed
Smøgen er tændt, lungen er mær, så os skrive det shit! · Jeg er mæt... [...]
Blandede tekster
13 år siden
0Min lille lilleskole
Hver morgen når jeg hører lyden af dommedag, lyden af en kunst dr... [...]
Blandede tekster
13 år siden
1Kaos
Bajer ned, bajer op, den historie skal have krop. · Følelsen af KAO... [...]
Essays
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Asger L. W. Edlund (f. 1994)
Hver morgen når jeg hører lyden af dommedag, lyden af en kunst drøm, ringer som en torden blandet med en skinger og skrap stemme laveret af min lille og normalt søde mor, tænker jeg på den skole dag der står for dør, med søvn og slim i hoved tager jeg mit overlevelses udstyr på til endnu et skole sekund- minut-time. med musik i luften som kun jeg kan høre, cykler jeg med duften af natur-forventninger. Turen gå for langsomt, hvis jeg ellers vil nå det, nå at se skolen uden stress uden at skynde mig med at nå ned til filtret. Når jeg tænker på min skole min lille lilleskole, et fristed for os der måske har lidt mere imellem ørerne, for os der vil kunne sige imod, for os der vil kunne stille skrapt på de små og store ting samfundet, for os der vil gøre en forskel. Skolen min skole er en oase for os der tørster efter mere viden end en stats syret anstalt måske med held kunne give mig. Når jeg ser mit indre billede af min skole, så ser jeg mine venner sidde og sole sig op af MB, ser de drenge der faktisk godt kan håndter en bold spille abe, jeg ser glæde, træthed og tryghed. For tryghed er det bedste ved den lille lilleskole, det er som bo på et kollektiv med et fælles værelse, et værelse for venner et værelse for tryghed et værelse for fællesskab. det som om vi har vores eget samfund vores eget lille bitte samrum, hvor vi er som en ø isoleret fra rasten af verden, kun det store hav som vores nabo, ligge vi der stille og urokkelig men stadig lille bitte imellem de høje statsbølger som truer med et 360 gardes efter skål, men den lille ø er jo bare det de andre ser, de ser ikke det store bjerg vi står på under overfladen, for bag murene bag alle facaderne er der mennesker og vi er få men vi er en tæt familiær gruppe, som kan stå sammen hvis det skal være, i hvad for et vejr, i hvad for et tilfælde.

Som altid når jeg lader tænkerne flyve så flyver tid med som blind passager, for der står den jo, med krigsmaling på i form af dyr og en kæmpe hængebro, mit fristed, min oase, et kollektiv, et samfund af live og et samrum til livet, en ø i det store hav. Et lille robust sted i Helsingør min lille lilleskole

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/03-2011 16:48 af Asger L. W. Edlund (ALWE) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 417 ord og lix-tallet er 58.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.