1Eksisterende tilværelse
Tåren løber ned af kinden, i små og tunge ryk · Det er lang tid sid... [...]
Digte
13 år siden
1Lille Lykke
"Bøgerne frem" råber læreren. · Og hjernen væk tænker Jonas, hvorfo... [...]
Kortprosa
13 år siden
0Socialtmæthed
Smøgen er tændt, lungen er mær, så os skrive det shit! · Jeg er mæt... [...]
Blandede tekster
13 år siden
0Min lille lilleskole
Hver morgen når jeg hører lyden af dommedag, lyden af en kunst dr... [...]
Blandede tekster
13 år siden
1Kaos
Bajer ned, bajer op, den historie skal have krop. · Følelsen af KAO... [...]
Essays
13 år siden
1Endnu en dinglow, endnu en snushane
Det er tidligt mandag morgen, klokken er 6.10 og dette afspejler ... [...]
Noveller
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Asger L. W. Edlund (f. 1994)
Bajer ned, bajer op, den historie skal have krop.
Følelsen af KAOS er overvældende.
Alt omkring mig er et ordnet KAOS, i perfekt harmoni. Landet her er af forfalden herlighed. Alt er så smuk slået i stykker. Jeg befinder mig i dyb skizofreni, for jeg hader og elsker dette land. De har den varme som jeg vil have, men ikke kun solens også den varme som mennesker udsender. Når jeg tænker på min egen stamme så ser jeg kolde og forstenet statuer. Her i landet siger de jo faktisk hej, de vise hinanden en medborgerlig kærlighed. Grunden til mit had kommer også fra den venlighed de har. For som fremmed føler du at du render rundt med en økse i hoved, altid den overdrevne venlighed, "how are you" i uendeligheder. Dette er du ikke vand til hjemme fra. Der hjemme er alle med på mind your own business temaet. De mener det jo godt men det ryger bare lige ind i det store KAOS billede.
Mit KAOS tankespind er svært at holde fast i, når man sidder her på en mark, Sidder på sit eget forladte termitbos bjerg. Naturen er min eneste tilskuer og min plageånd i koncentrations øjeblik. Alt dette idyl er en kulisse, for jeg ved efter hånden hvad landet byder på. KAOS fra ende til anden og jeg ville ikke have det anderledes. For når man som mig kommer fra et sted som i forhold til her er en regl-støbt-betonmur, så er KAOS velkommen. Selv i mine mere teenager tungsløvsindige tider kan jeg glæde mig over KAOSET. Tvivl ikke på at jeg savner mit hjemlands kulde og udstødningsmættede luft. Men lige ny sidder jeg her, i et nedslidt og forfaldent land. Med varme menneske, en skala grædende baby, med kloge lære med dumme hænder og et kor fuldt med helveds kør, på min egen bjergtop. JEG ER MIDT I KAOSET. En smuk forening af fattigdom og gavmilitet. Alle disse ting er et ordnet KAOS, ligesom en fiskestime er ordnet til militær perfektion. Hvis du vil indgå i dette KOAS billede, være en prik i puslespillet, så må du have den samme balance evne som de vandspande på hoved bærende ballet artige kvinder her nede. Jeg sidder og håber, håber at billede aldrig bliver taget godt nok, at puslespillet altid vil mangle brikker. for hvis det hele gik op så ville det aflive det KAOS der så smuk og charmerende.
Når alt kommer til alt så elsker jeg KAOS
Skriveri, djævlepagt, nu er den historie skabt!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/03-2011 16:48 af Asger L. W. Edlund (ALWE) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 418 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.