3Os, dem, vi og intet
At forsvinde, uden at have afsat sig spor. · At blive glemt. · Ingen ... [...]
Digte
10 år siden
1Parkeringsplads
En ensom gadelampe oplyser vore krakelerede parkeringsplads. · Sted... [...]
Digte
10 år siden
3Et arbejde
kraftig Desaturation · Faldende blodtryk. · Dyspnø · Efterfølgende Inge... [...]
Digte
11 år siden
7Det du ikke ønsker at forholde dig til
Gamle venner. · Det stikker i hjertet. · En samtale over nettet. · " De... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Sørensen (f. 1985)

Tænk hvis det var blevet os.. En hel anden fremtid ville havde mødt Os og vi ville havde delt den hele vejen..
Det blev bare aldrig sådan.. du blev gift.. jeg blev bistandsklient.. fumler stadig med mine digte og noveller, mens du står i køkkenet og laver bolledejen færdig.. du kigger ud af det lille vindue.. ud i regnen og bliver lidt vemodig.. Og tænker "var det det jeg ville?"
VI ville være urokkelige.. Bonnie og Clyde.. intet ville stoppe OS.. vores kærlighed ville være vores hymne til folket.. og de ville synes vi var underlige, men OS.. VI to ville bygge en beskyttende kokon af lidenskabelig elskov, som intet kunne trænge igennem..
Manden leger med børnene foran nyhederne.. og de griner og børnene elsker ham.. de er endda begyndt at kalde ham far.. det er også så længe siden at de næsten ikke ka' huske den rigtige.. Han siger noget der får dig til at grine.. og i nat vil I elske som I aldrig har elsket før.. føle jer unge igen og han vil hviske "Jeg elsker dig" i dit øre..
Jeg vil atter en gang kravle op i min egen lille farveløse kokon og drømme om dig endnu en gang.. det' det samme hver nat ligesom det er det samme hver morgen klokken ti hvor katten kradser døren.. Og jeg lukker den ud og tænker på at jeg også lever i dag..
DIG og MIG ville være i paradis hver dag.. vores Shangri la ville udfolde sig fra hver morgen.. det første glimt i dine øjnes oceaner.. og vi ville ligge stille i en time eller to.. uden et ord uden en bevægelse.. svømme i hinandens øjne indtil du ville sige du frøs.. og du vil gå ud og tage et varmt brusebad...
Hvorfor mon skæbnen spillede mig sådan et puds.. At lade mig forelske sig i en Shiva, der ikke ku' vise kærlighed.. den guddommelige skikkelse endnu en aften med kartoffelskrælleren i hånden og et lille hvidt forklæde på.. en aura lyser klarere fra dig end nogensinde og et smil af lykke pryder dit ansigt.. da din mand siger dit hår dufter dejligt..
Og jeg vil fantaserer videre om mit Shangri la.. med DIG og MIG.. Adam og Eva..
Katten vil hoppe på min mave og spinde veltilfreds når den sætter kløerne i mig.. Jeg vil bande af den.. smide den på gulvet.. vende mig i sengen og møde min Shiva...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/02-2003 15:57 af Thomas Sørensen og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 405 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.