Kommentarer til Louise Britt Pedersen


4 år siden
Anna Bland (Ingenting)
Den dag du går fra mig...
Hov, det andet lød lidt koldt. Jeg syntes at det er ting vi alle tænker over - hvordan får han "nok af mig" - Er det noget du har været sikker på - og hvorfor?
4 år siden
4 år siden
Anna Bland (Ingenting)
Den dag du går fra mig...
Spændende digt. Gik han fra dig? Mvh
4 år siden
5 år siden
Maj Johansen
Nutidens dæmon
Hej igen, fedt igen :-) Der er dog et eller andet der er markant anderledes end prologen, og det er helt fint. Alligevel leder jeg efter den sproglige direktehed du lægger op til i prologen. Her ønsker du at beskrive hendes krop og især vingerne, det er faktisk ret lækkert at læse om, men fordi det er hende selv der fortæller om sine slanke fingre, det lange bølgede hår osv ... hmm, det er måske faktisk noget helt unge godt kan lide, det med at få "forklaret" udseenet ... der er bare noget med at det er bedre og "klassisk-lækkert" hvis det kan gøres gennem at vise ikke fortælle om det. I hvert fald skal det være klart hvad aldersgruppe du skiver til. ... tænker Såh ... hmm for ikke bare at sige "ih, nu lagde du lige så godt ud" - så vil jeg også sige at det nok ikke er helt fair at komme med kritik allerede nu, du skal jo lige i gang med historien og verdenen. ... men i forhold til prologen tænker jeg at du nok skriver til ungevoksne? ikke helt unge? - det er derfor jeg ikke helt går med til behovet for at beskrive kroppen så detaljeret .a.. hofterne kunne beskrives med en handling ved at trække en trusse eller jeans op omkring dem? og det er super lækkert det med at hun plejer sine vinger med læderfedt (eller hvad det er) cool show don't tell ... måske kunne håret være i vejen så du på den måde fortalte om at det var langt og bølgende ... (måske er det her alt for detaljeret irriterende kritik ... sorry ... er ment på den bedste måde, for det er lækkert det du skriver) ... de lange slanke fingre kunne måske nå ned i flasken ... så var dér et formål med at fortælle det ... hmm nå jeg kan godt lide når karakterene ser godt ud, eller er beskrevet så man kan se dem for sig og glæder mig i hvert fald til at læse mere. god skrivelyst, det er lækkert. kh
5 år siden
5 år siden
Maj Johansen
Dæmonen i Gyden
UUH, meget meget spændende. ikke meget mere at sige om det, meget spændende .. videre, videre !!

ps ... din hjemmesidelink, hvad er der med det? ;-) Shizu24
Japanese Food ??
5 år siden
5 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Nutidens dæmon
Svarkommentar
Hej Dani

Tak for din kommentar og fordi du tog dig tid til at læse teksten. Ja, når man sidder og skriver kan andre muligheder eller fortolkninger af de ting man har med, godt bliver smidt til side for det man lige har i hovedet.
Jeg håber du har lyst til at læse næste kapitel når det kommer.

Mvh. SilverDragon
5 år siden
5 år siden
Dani F. Nagel (DenFrieNukleotid)
Nutidens dæmon
Hej

Endnu en velskrevet tekst, med en god læserytme og beskrivelse af begivenhederne. Jeg vil dog indrømme at jeg blev lidt forvirret da sangen blev bragt på bane og troede et øjeblik at hun ville konfrontere en fremmed i underbukser og håndklæde. Først da fortællerens vinger dukkede op forstod jeg sammenhænget mellem sangen og hendes position foran spejlet, men ellers et meget spændende uddrag med gode beskrivelser.

Mvh.
DFN
5 år siden
5 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Nutidens dæmon
Svarkommentar
Hej Tenna

Tak for din kommentar. Jeg tror beskrivelsen af vingerne først kommer senere, da jeg først selv der blev "opmærksom på" at de ikke var englevinger, som jeg først havde troet.
Så jeg blev også lidt overrasket selv.
Håber du har lyst til at læse videre med, når næste kapitel kommer.

Mvh. SilverDragon
5 år siden
5 år siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Nutidens dæmon
du beskriver det godt. kan næsten mærke luften fra fitnesscenteret og den befriende ensomhed. beskrivelsen af vingernes materiale kommer lidt sent, så jeg havde allerede sorte fjer i tankerne. men udover det, er jeg vildt med hele stemningen og beskrivelserne.
5 år siden
5 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Dæmonen i Gyden
Svarkommentar
Hej Niels

Tak for din kommentar. Ja kampen mellem det gode og det onde er set tit før, og derfor syntes jeg også om slutningen på denne lille historie. Jeg tror ikke der bliver en efterfølger.
Jeg holder af at skrive relativ korte historier som er intense og fanger læseren i netop en givet situation, men hvem ved..?

Er glad for at du - ud fra en kort historie - finde en mindeværdig oplevelse.

Mvh. SilverDragon
5 år siden
5 år siden
Niels Engdal (evighedsblomst)
Dæmonen i Gyden
Jeg må indrømme at du har leveret en velskrevet tekst og en fortættet handling. Jeg ved ikke om teksten senere vil tage en positiv drejning. Det vil kunne skabe en god energi og mening med historien, Kort sagt en fortælling, som jeg gerne vil følge med i. Kampen mellem det gode og det onde er jo skrevet mange gange før, men er alligevel et meningsfuldt emne, som er interessant til alle tider. Vil du fortsætte historien udi en vampyrfortælling er jeg måske ikke så interesseret i at vide, hvordan din historie fortsætter. Og alligevel... man har jo også godt af sommetider at udfordre sig selv. vh evighedsblomst
5 år siden
5 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Dæmonen i Gyden
Svarkommentar
Hej Dani

Tusind tak fordi du tog dig tid til at læse min tekst og kommentere den. Dejligt at man kan overraske ens læsere ved at dreje historien i en anden retning end hvad der forventes. Tit syntes jeg selv at min "hovedpersoner" har deres eget liv og jeg - som forfatter - bare følger med og skriver ned hvad der sker.
Er selv blevet overrasket over mine historiers drejninger nogle gange.

Men endnu engang tak for din tid og kommentar.
5 år siden
5 år siden
Dani F. Nagel (DenFrieNukleotid)
Dæmonen i Gyden
Hej

Jeg synes det er en fed historie, der spiller på læserens forventninger for så gøre noget helt andet. Det er dejlig forfriskende og i set i bagspejlet tydeligt hintet til, hvilket giver teksten en ekstra dimension. Det er fedt hvordan man som læser forventer at drengen er helten, men han viser sig at være et monster på samme måde som hans rene t-shirt er blevet beskidt.

Mvh.
Dani
5 år siden
5 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
Dæmonen i Gyden
Svarkommentar
Tak for din rigtig gode kommentar.
Jeg elsker selv at skrive små og korte historier som gerne må være intense og heftige i handling. Jeg skal huske på det, med ikke at "overdrive" eller gentage mine beskrivelser. Tak.

Er glad for at du kunne lide historien. Håber du vil læse et par af mine andre også.

Mvh. SilverDragon aka. Louise Britt Pedersen

ps. Da jeg skrev historien kan jeg huske at jeg også stod og vaklede mellem om monstret skulle hjælpe hende eller fortærre hende. Og ja.. denne gang blev det til det sidste, men i "vampyrens undskyldning" (en af min andre tekster) ender det anderledes.
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Dæmonen i Gyden
Hej :)
Shiiit et brag af en historie, lige fra først ord til det sidste. Er især vild med slutningen, af en eller anden grund troede jeg naivt at monsteret ville redde pigen, men nej. Men måden den ender på er også meget mere passende, når den trods alt handler om et monster. Glimrende skrevet med fart over feltet. Din tekst har du skrevet med et dejligt beskrivende sprog, som jeg synes virker rigtigt godt.

Pigens syn blevet sløret af de brat opståede tårer. Hendes frie hånd rystede, og en nervøs sitren gik gennem hendes krop, da manden lænede sig tættere ind mod hende.

Siden hendes allerede sitre, så kunne du jo sagtens fjerne at "nervøs". Jeg synes du er god til at bruge "show dont tell" og lige her, der kan vi jo godt gætte os til at pigen er nervøs. Blot lige en strøtanke, som jeg tænkte jeg lige ville nævne.

Knivens eg (æg) glimtede kort
Ordenen - ordreren blev udtalt med en rolighed og elegance, som skræmte manden, og hans øjne blev store af frygt.

Elskede din beskrivelse af monsteret og hvordan den bare kom frem out of nowhere.

Vh Kristian :)
5 år siden
7 år siden
Thore Hejlskov (Hejlskov)
I dødens greb
En meget mørk, men medrivende fortælling, der har en rigtig god længde! Jeg er dog enig med ovenstående kritik, men bliv ENDELIG ved!
7 år siden
7 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
I dødens greb
Svarkommentar
Hej Anja aka. implosion

Tusind tak for din kommentar. Jeg har givet Morten (ovenover) er mere uddybende svar omkring hvordan teksten er blevet til, så der vil du nok finde nogle svar.

Men igen er jeg stolt over som skriver/forfatter at man som læser kan blive fanget og indkapslet i den følelse som hovedpersonen oplever - selv på meget få linjer.

Mvh. Louise aka. SilverDragon
7 år siden
7 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
I dødens greb
Svarkommentar
Hej Morten

Du har helt ret i at tekstens afsnit kan virke meget rodet. Uddraget er skrevet i mine tidlige teenager-år (sikker midt i en undervisning i folkeskolen) hvor jeg for det meste ikke hørte efter, men brugt hundredevis af skolens kladdehæfter til at skrive ideer, uddrag og følelser ned.
Denne tekst er en af de tusinde ideer som på det tidspunkt fyldte mig hoved og derfor ville jeg ikke rette for meget i den eller lave den anderledes.

Men ja... mit hoved var dengang meget rodet og ikke særlig sammenhængende. Dengang gjaldt det for mig om at få disse mørke og dystre følelser ned på papir hurtigst muligt når de opstod.

Men er stolt for din kommentar og er glad for at man som læser (selv om teksten er rodet) bliver draget ind i teksten og får denne gysende fornemmelse på meget få linjer.

Mvh. Louise aka. SilverDragon
7 år siden
7 år siden
Anja Lind Andreassen (implosion)
I dødens greb
Hej Louise.

Overordentligt vil jeg kommentere på selve tekstens længde sat indhold. Den er passende i længden, og jeg kan lide, at jeg på få linjer allerede kan mærke stemningen, selvom jeg sidder i et fuldt belyst rum. Med andre ord river historien hurtigt læseren ind i handlingen. Og det er vel det, der ønskes af kortprosa-genren.

Desværre kommer jeg også til som tidligere kommenteret af Morten, at sidde med nagende spørgsmål. Det irriterer mig som læser. Der er ikke nødvendigvis brug for hele forhistorien, - men få hints omkring hvorfor og hvordan, ville have opløftet læseoplevelsen.

Tak for makaber læsning. Det var en fornøjelse.

Vh
7 år siden
7 år siden
Morten Vestergaard Jensen (Morten Vestergaard)
I dødens greb
Hej Louise,

Intens tekst med megen drama kondenseret ned på få linier. Jeg har læst den igennem nogle gange, jeg kan godt lide den (sådan som jeg læser den) gotisk, mørke stemning i den.

Mit råd til dig ville være at gøre den fysiske handling lidt klarere, specielt i første hovedafsnit. Der er meget på spil i teksten, som læseren ikke får en forklaring på. Hvorfor er det for eksempel jegets eget blod, der flyder i slutningen af første afsnit? Hvem er det menneske, som hun har knyttet sig til på så kort tid? Det kommer til at stå lidt alene, lidt for ufortalt.

Andet hovedafsnit er klarere, selv om jeg langt fra får alt forklaret som læser føler jeg, at jeg er med.

Hilsen Morten
7 år siden
7 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
En beundres besættelse
Hej Louise :)

Sikke da en tekst. Du er virkelig god til at få frem, hvad for en person ham der fyren er i sin kerne. Den måde han tager fat i kattefiguren, køligt taler til hende og det han gør og siger. Og det lykkes også fint få dig og få hovedpersonens angst til at springe tydeligt frem i teksten, så man føler nærmest man er der, meget nærværende. Et ubehageligt emne, men du har alligevel formået at skrive en udmærket tekst.

Vh
Kristian.
7 år siden
7 år siden
Mikala Rosenkilde (Mikala)
En beundres besættelse
En grum historie, som man fra starten ved hvor vil lede hen. At du så stopper den, hvor du gør, vejer op, fordi resten så op er til læserens egne tanker. Men selve historien virker forudsigelig, og det er synd. For det tror jeg let du kan ændre.

Tror også at den vil virke voldsommere i nutid. Måske bør forhistorien også mere frem. Mere fra deres 1. møde. Det refereres bare her.
- Måske bør hovedpersonen også føle angsten tydeligere, lade den sprede sig til læseren. Når du fortæller det hele, allerede i starten, hvad det handler om, og hvor vi skal hen, så tager du spændingen lidt ud. Vi ved jo hvad det ender med meget hurtigt. Det kan du godt skjule lidt.

Idé: Du fortæller om deres date og hvordan hun forlod ham med en lussing. Måske ville det stå stærkere, hvis det lå i deres dialog, så det langsomt går op for læseren hvad der foregår.

"Du slog mig." Der lå noget ildevarslende i hans stemme. Hun knugede hænderne, mærkede neglene bore sig ind.
"Du slog mig. Ingen slår mig!" Han trådte i et hurtigt skridt hen til hende, greb hende i en jernring omkring håndledet. "Vi er på en date, og så knalder du mig en på skrinet." Hans øjne blev mørkere. Blodet pulserede i den store åre på halsen."

- Noget i den retning, så du ikke nødvendigvis oplyser plottet i en forfatterkommentar.

Titlen er jeg lidt i tvivl om. Kenneth hører vel ikke til under kategorien "beundrer"? Måske noget som: "Ubudne gæster".

Men meget flydende skrevet. Vil gerne læse en nyere historie af dig.

Mikala
7 år siden
7 år siden
RGRA
En beundres besættelse
Hvis du gør det, så vil jeg da helt bestemt se frem til at læse den igen :-)
7 år siden
7 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
En beundres besættelse
Svarkommentar
Tak for kommentaren
Jeg tror du har ret i at den vil virke stærkere hvis den er skrevet i nutid. Så må jeg se om jeg kan få der gjort.
7 år siden
7 år siden
RGRA
En beundres besættelse
Det er en temmelig ubehaglig omgang - på denne gode måde (hvis man kan sige det sådan).. :-)
Stemningen er tydelig og man bliver revet med.

Der er dog en lille ting - jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse din historie i nutid. Datid gør at man distancerer sig en smule, hvorfor jeg tror at nutid virkelig ville underbygge stemningen og gøre din historie endnu mere levende. Men det er selvfølgelig blot en personlig holdning.

Rigtig godt skrevet :-)
7 år siden
7 år siden
Louise Britt Pedersen (SilverDragon)
En beundres besættelse
Svarkommentar
Tusind tak.
7 år siden

Flest afgivne

Seneste 100 dage

150Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
45Ansu Orheim (Ansu)
37Camilla Diedrich (PoemsbyC)
37Emma Katrine Sørensen (emmakatrine)
21Signe C. Horsdal (Sis4)
19Jens Müller Hasle (Bullensohn)
19Niels Cenius (Snowlion)
19Inge Erhard (Inghard)
18Tine Eslander (Tegnerinden)
18Ulla Hexibru (heksemutter)
14Poul Brasch (Blækhuset)
14Martin Hansen (Bipolarmartin)
13Kenneth Hvid (DeuceF43)
13Lejsy Storm
13Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
12Rud Stenfisker (Stenfisker)
12Görkem Acar (grkemacar)
11Mette Boe Christensen (MollyTrine)
10Lars Bahlsen (Bahlsen)
10Christina Olsen (Christina1212)
9Ann R. Sørensen (Savanti)
9Sys Høj (Forårsglad)
8Claus Poulsen (ClPollux)
8Poul Erik Pedersen (Poulerik)
8Pia Hansen
8Gaia Liv
7Anna Bland (Ingenting)
7Muller83
7Alf Rosenbrink
7Martin Høeg Andersen (Høeg)

Flest modtagne

Seneste 100 dage

54Camilla Diedrich (PoemsbyC)
51Claus Poulsen (ClPollux)
47Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
46Emma Katrine Sørensen (emmakatrine)
32Ansu Orheim (Ansu)
30Ann R. Sørensen (Savanti)
26Nicolas Jessen
25Görkem Acar (grkemacar)
20Signe C. Horsdal (Sis4)
20Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
19Christina Olsen (Christina1212)
19Hans Øster (Lillebror)
18Hans Ib Noe Hansen
18Lukas Dalager Spangsberg (Lukke)
17Kenneth Hvid (DeuceF43)
17Ulla Hexibru (heksemutter)
16Niels Cenius (Snowlion)
16Inge Erhard (Inghard)
16Sys Høj (Forårsglad)
15Per Nordigarden (Nordigarden)
14Finn Prang (Fipra)
12Mette Boe Christensen (MollyTrine)
12Bo Gjord-Knapså (buske som bryn)
11Christina Harritz (Anniina)
10Lejsy Storm
9Henning Nørgård
9Holger Madsen (Zyborg)
9Rud Stenfisker (Stenfisker)
9Martin Høeg Andersen (Høeg)
9Poul Brasch (Blækhuset)