I dødens greb


8 år siden 3 kommentarer Kortprosa frygt død døden

3Nutidens dæmon
Fra Lillith's synsvinkel · Det skoldhede vand ramte min svedige hud... [...]
Fantasy · dæmoner, ungdom, valg
6 år siden
4Dæmonen i Gyden
Pigens syn blevet sløret af de brat opståede tårer. Hendes frie h... [...]
Fantasy · dæmon, blod, drab
6 år siden
3I dødens greb
Jeg lukkede øjnene og prøvede inderligt at glemme. Lægge de ting ... [...]
Kortprosa · frygt, død, døden
8 år siden
5En beundres besættelse
Jeg satte nøglen i døren og drejede den let, døren sprang op og j... [...]
Noveller · voldtægt, begær, afsky
8 år siden
6Den dag du går fra mig...
Knuden i maven smerter · Smerter vokser ved tanken · Tanken om du og ... [...]
Digte · kærlighed, brudt forhold, sammenbrud
8 år siden
5Vampyrens undskyldning
Mørket skilte sig langsomt, jo længere tid mine øjne havde til at... [...]
Kortprosa · vampyr, offer, undskyldning
8 år siden
4Efterårsaften
Mørket trækker sig tilbage og lader solens forsigtige stråler kom... [...]
Noveller · kærlighed, døden, forvandling
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Louise Britt Pedersen (f. 1988)
Jeg lukkede øjnene og prøvede inderligt at glemme. Lægge de ting bag mig, som var sket gennem natten. Alle de forfærdede og fortvivlede ansigter. Men jeg vidste at hvis jeg lukkede virkeligheden ude ville jeg blive sindssyg. Alle de billeder, alle de minder, de ville enten drive mig til selvmord eller også...
   Jeg mærkede en tårer løbe ned over min kind og jeg tørrede den hidsigt væk. Jeg åbnede øjnene. Stanken var kommet mig i forkøbet og jeg ville helst lukke øjnene igen. Men jeg bøjede mig ned og tog forsigtigt fat omkring menneskets ansigt. Det ansigt jeg havde knyttet mig til på så kort tid. Hans øjne var hvide og stirrede lige igennem mig og jeg endelig trak hænderne til mig var de fugtige og dækket af varmt blod. Alt blev pludselig sort for mine øjne og jeg ville støtte mig til noget, men faldt bare ned på jorden og resten af verden omkring mig forsvandt. Mit syn forsvandt stille, da mit eget blod stille flød ned over mine øjne og jeg trak vejret en sidste gang inden jeg lukkede mine trætte øjne.

Jeg var igen vågen. Alt var stadig sort og jeg havde ingen anelse om hvor jeg befandt mig. Men stedet var vådt og der lugtede fælt af kød og betændte sår. Jeg prøvede at rejse mig. Jeg støttede mig til gulvet og kom på benene. Det føltes som om mit hoved var blevet smadret ind mod en mur og jeg tog vaklende nogen forsigtige skridt. Men jeg nåede ikke mange skridt før jeg snublede i noget på gulvet og måtte tage fra med hænderne. Jeg mærkede noget vådt og klistret dække mit tøj og mine hænder.
   - Jeg ville ønske at der bare var en smule lys.
   Lyset kom, men inden det havde jeg allerede sagt til mig selv, at det var en dum ide at ønske lys, det ville bare skade mig endnu mere. Hellere blive i mørket, hvor man ikke kan se hvad der befinder sig omkring én. Jeg så rundt i rummet som var fyldt med mennesker - døde og døende. Deres lavmælte døds-rallen kunne høres i hele rummet og jeg prøvede at holde mig for ørene, men pludselig kunne jeg fornemme en skygge stå bag mig og et koldt knivsblad hvilede på min hals. Jeg sank en klump, mens jeg kunne høre min bøddel hviske til mig:
   - Tilgiv mig.
   Kniven blev langsomt ført hen over min halsen og jeg mærkede hvordan sener og blodårer langsomt rev sig løs og sprang. Jeg prøvede kramagtigt at hive luft ned i mine lunger, men det var som om min mund var dækket med en usynlig hånd, som ikke ville slippe. Mine hænder pressede sig prøvende mod det dræbende snif i min hals og jeg mærkede kort den pulserende stråle mod mine hænder, da jeg faldt til jorden og min forfærdelige verden forsvandt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/11-2015 14:47 af Louise Britt Pedersen (SilverDragon) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 478 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.