Nutidens dæmon


5 år siden 3 kommentarer Fantasy dæmoner ungdom valg

3Nutidens dæmon
Fra Lillith's synsvinkel · Det skoldhede vand ramte min svedige hud... [...]
Fantasy · dæmoner, ungdom, valg
5 år siden
4Dæmonen i Gyden
Pigens syn blevet sløret af de brat opståede tårer. Hendes frie h... [...]
Fantasy · dæmon, blod, drab
5 år siden
3I dødens greb
Jeg lukkede øjnene og prøvede inderligt at glemme. Lægge de ting ... [...]
Kortprosa · frygt, død, døden
7 år siden
5En beundres besættelse
Jeg satte nøglen i døren og drejede den let, døren sprang op og j... [...]
Noveller · voldtægt, begær, afsky
7 år siden
6Den dag du går fra mig...
Knuden i maven smerter · Smerter vokser ved tanken · Tanken om du og ... [...]
Digte · kærlighed, brudt forhold, sammenbrud
7 år siden
5Vampyrens undskyldning
Mørket skilte sig langsomt, jo længere tid mine øjne havde til at... [...]
Kortprosa · vampyr, offer, undskyldning
7 år siden
4Efterårsaften
Mørket trækker sig tilbage og lader solens forsigtige stråler kom... [...]
Noveller · kærlighed, døden, forvandling
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Louise Britt Pedersen (f. 1988)
Fra Lillith's synsvinkel

Det skoldhede vand ramte min svedige hud og jeg gispede kort inden jeg fortsatte ind under bruseren. Sveden efter et par timers træning begyndte at forsvinde ud i afløbet og det var som at skrælle et beskidt lag af huden. Det føltes vidunderligt og befriende. Fitnesscenterets omklædningsrum var tomt for mennesker, det havde det faktisk været de sidste par timer. Jeg så op på det store ur på væggen, den store viser havde lige passeret 23, så der var ingen grund til at bekymre sig om andre. Efter kl. 21 havde der aldrig været andre i centret end mig og jeg håbede at det ville fortsætte sådan.
   Jeg lod mine lange, feminine fingre glide igennem mit sorte hår og kradsede i hovedbunden for at fjerne den sidste sved. Der var intet bedre end et langt, varmt bad efter fysisk udfoldelse. Jeg pumpede noget shampoo ud af væg-dispenseren og gik i gang med at massere den klæbrige masse ind i mit hår. Jeg spidsede ører, da en velkendt sang blev spillet radioen. Starset med My Demons, jeg lagde hovedet tilbage og lo højt. Ja, det kunne næsten lige passe. Jeg tog mig selv i at lade min ene hånd finde et ømt punkt på mit venstre skulderblad. Jeg havde et tilsvarende punkt på den højre. Området var tyndhudet og jeg vidste at det også var tydeligt at skelne fra jeres af min ellers blege hud. Kunne der ske noget ved...? Jeg rystede voldsomt på hovedet, da tanken slog ned i mig, men jeg kunne ikke give helt slip på den. Ingen ville jo opdage noget.
   Jeg slukkede hurtigt bruseren, rakte ud efter et håndklæde på knagen og slog det hurtigt om mig. Jeg efterlod våde fodspor, da jeg hastigt gik igennem omklædningsrummet og åbnede døren ud til trænings området. Lyset var slukket og der var helt stille. Jeg trak vejret dybt og gik tilbage til omklædningsrummet. "Save me if I become my demons" sang den rustemme i radioen, næsten som et ekko af mine egne tanker. Jeg fandt min trænings taske og gravede igennem undertøj, beskidt træningstøj og kropsprodukter, til mine fingre fik fat om en kølig beholder. Jeg tog den flaske-formede metalbeholder op og så mig endnu engang vagtsomt omkring. Fjols, hvem skulle også komme i træningscenteret ved denne tid? Men selv om min mavefornemmelse mente det samme, så tog jeg alligevel et par sorte trusser på i farten.
   Med beholderen i hånden, smed jeg håndklædet på den nærliggende bænk og stillede mig foran det store spejl. Spejlet gik fra gulv til loft og var omkring 3 meter i bredden. Perfekt, så ville jeg få muligt for at se dem i fuld udfoldelse. Jeg lukkede øjnene og tog en dyb indånding så min brystkasse blev spændt helt ud. Jeg mærkede hvordan den store mængde nye ilt fik det til at prikke i fingerspidserne. Jeg tog endnu en indånding før jeg lod dem komme til syne. Lyden havde de første par gange skræmt mig og givet mig kuldegysninger, men nu var det en lyd som fik mig til at sitre af forventning og spænding.
   De to matsorte vinger bredte sig en smule ud bag mig, de var allerede blevet større end da jeg første gang havde set dem. Deres højeste punkt gik mig til tindingen og deres laveste og yderste punkt var omkring min hofte. Jeg rystede den korte anstrengelse af mig og studerede mig selv i det store spejl. Det talje-lange hår lå som små bølger ned over min skulder og dækkede for min bryster og dækkede samtidig for de små kødsår i mine skulderblade som kom, når jeg tog vingerne frem. Håret lagde sig som et sort oprørt hav over min ryg og enkelte totter havde lagt sig på vingerne. Jeg var slank af bygning, men man kunne samtidig ane brede og fyldige hofter, som jeg for det meste skjulte under stort, løstsiddende tøj eller mørke farver som ikke afslørede min kropsfigur. Mit spejlbillede så tilbage på mig med grå, intetsigende øjne og jeg smilede kort. Bemærkede at mine hjørnetænder i takten med vingernes udvikling også var blevet større. Jeg log tungen undersøge de skarpe spidser. Nu er det slut med at komme til at bide sig selv i tungen.
   Jeg tog metalflasken i hånden og åbnede for indholdet. Det var læder voks. Den gyldne, fyldende masse samlede sig som en lille sø i min ene hånd inden jeg lukkede for flasken igen. Med yderste forsigtighed tog jeg blidt fat om ene vinge og trak den forsigtig om mod min brystkasse. I starten var det som om vingen strittede imod, men så gav den et lille vrid og gled lydløst omkring skulderen så jeg bedre kunne nå den. Jeg fordelte voksen i hænderne og begyndte at påføre det på den næsten gennemsigtige membran som mine vinger hovedsagelig bestod af. Den første gange jeg havde set dem havde de mindet mig om flagermusevinger og deres blødhed og elastiske bøjelighed havde givet mig samme tanke. Jeg blev færdig med den første vinge, men da jeg ville slå den tilbage på plads på ryggen blev slaget for kraftigt og vingen ramte hårdt en af metalskabene. Et højt knæk, som jeg følte kunne høres i hele centeret, fulgte og det samme gjorde mit skrig af smerte.
Forfatterbemærkninger
I denne historie kommer man til at følge Lillith og Samael, fra hver deres synvinkel. Personens synsvinkel vil blive præsenteret i kapitlets start.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/07-2017 16:05 af Louise Britt Pedersen (SilverDragon) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 881 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.