Bedste sommerminde

3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Da jeg kørte på arbejde hørte jeg noget af vejen P4 København morgen og der talte de om bedste sommerminde. En af værterne fortalte om det år hun blev student. Når jeg sådan tænker efter tror jeg også det var min bedste sommer og den sidste sommer jeg rigtig var ung. Det tænkte jeg ikke over dengang, jeg tror jeg bare troede jeg havde masser af tid til frihed, fest og venner.
Den sommer var fuld af fest og flirteri. Det var som om vildt mange unge fyre bare måtte flirte med mig. Min mor sagde også koldt og tørt nyd det nu, du bliver aldrig smukkere, tja måske havde hun ret men det var en ufølsom konstatering. Jeg har i hvert fald aldrig før fået så mange tilbud fra det modsatte køn. Måske strålede jeg af sommerlykke.
Fra vi fik hue på og kom ud at køre i vogn, var det bare fest efter fest hele sommeren og efteråret kom som en klam mørk sky. Den dag vi kørte i vogn ringede min tyske kæreste og sagde at han ikke kom til Roskilde festivallen alligevel. Jeg blev rigtig ked af det og en af drengene fra klassen ville trøste. Han kom og holdt om mig og sagde hvorfor smukke, søde piger som mig altid forelskede sig i de forkerte. Jeg var overrasket, jeg anede ikke, at nogle af drengene syntes om mig. Jeg var bare hende den nørdede pige med de høje karakterer, der altid hellere ville læse lektier end gå i byen fredag. Men denne her sommer slog jeg mig løs og kom til hver en fest jeg var inviteret til.
Da det var blevet aften efter vi havde kørt i vogn tog nogle af os videre ned til havnen vi var flere klasser fra vores gymnasium. Havnen var en tradition. Flere drenge hoppede i vandet og min veninde hookede op med en af dem, da han kom op, hun kunne ikke stå for hans overkrop. Så jeg stod der alene. Pludselig kom en lille lyshåret fyr hen, jeg kan ikke huske hvordan vi kom i snak, men vi var sammen resten af aftenen. Han fuldte mig hjem, da solen stod op. Vi gik hånd i hånd i gennem de tomme gader der kl. 6 om morgenen en lun sommermorgen. Det var romantisk, og vi kyssede, og jeg glemte min irriterende kæreste. Det her var min hævn for at gøre mig ked af det på min store dag. Jeg har aldrig snakket med ham siden men den aften var magisk.

Under læseferien holdt jeg mig heller ikke tilbage, det var som om en del af mig vidste, at det her var min sommer som ung og uforpligtet. Min veninde og jeg tog i byen da vi egentlig skulle læse til mundtlig dansk. Der var fri bar og det var vildt hyggeligt. Jeg mødte min ældste datters far den aften, og jeg var fuld som aldrig før. Han virkede ufarlig og intet kunne forberede mig på, hvilken en djævel han faktisk var. Han var dybt fascineret af mig, selv om jeg ikke gav ham noget som helst. Jeg gjorde det straks klart, at jeg havde en kæreste. Hele den sommer sendte han mig gaver og blomster. Nogle gange ringede han midt om natten og vækkede min far for at tale med mig. Min far var rasende.
Til en af de mange studenterfester kom en fyr til at spilde øl på mig. Både på min kjole og ned af mine ben. Han ville straks slikke det af, egentlig vildt klamt men sjovt, da det skete. Bagefter ville han have mit nummer. Mine veninder og jeg havde noget kørende hvor vi gav hinandens numre til fyre der ville have dem. Så min veninde var så venlig at give ham det i løbet af aftenen. Han blev også ved at ringe et godt stykke tid. Jeg knuste vist lidt hjerter den sommer. Jeg kunne fortælle endnu flere små historier fra de mange fester og senere Roskilde festival.
Det hele endte brat, da jeg flyttede hjemmefra og skulle starte på universitetet. Her efter kom forpligtigelserne, jeg blev mor i en ung alder og skilt alene mor. Måske jeg får min anden ungdom, når børnene er flyttet hjemmefra.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedste sommerminde er publiceret 01/06-2018 08:29 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.