1 år, 2 måneder siden

Kill your darlings, som man siger

Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
2 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
7 måneder, 3 dage siden
Citrontræ
Halina Abram...
2 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
5 år siden
Den seksualiserede sandhe...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hundetræning
Chellepigen
6 år siden
Hej dagbog, - Der er ikke noget jeg elsker mere end at diskutere. Jeg har nok en lille indre liste, over folk jeg gerne ville diskutere med. Jeg ved nogle ser det kun, som om jeg altid søger konflikt, - men det handler ikke om konflikt, men om at fornuften må råde og vinde. Selv dem jeg har elsket at se diskutere, er forfaldet til deres følelser. De er forfaldet til, på andre punkter end religion ikke at turde den åbne diskurs..istedet forsøger de at lukke ned for folk..jeg mener, som yoda ville sige...if so powerfull you are, WHY RUN? De har gjort som religiøse på det andet punkt, og gemt sig og udelukket folk, - kujoner. Jeg er ikke alene, at sidde tilbage med den fornemmelse, - andre jeg læser på nettet ser præcis det samme som jeg..vi er ikke troende..men pludselig ser vi vores darlings, forfalde til at blive som små fornærmede kællinger. og Nej, det handler selvfølgelig ikke om, at jeg ønsker død over nogen..men om, at selv dem man ser op til, kan på visse punkter vise deres svagheder.

Min mor har sat et påskeæg ved mig :) heh, blot fordi jeg er kommet med et par stykker til dem. så mente hun lige, at hun ville gøre gengæld :)

Jeg fixede en muslims telefon idag..hun har altid tørklæde på, også er hun svær at forstå..på hendes telefon var hun inde på noget det hed.muslim nyheder..wooot tænkte jeg, og fixede hendes mail. Hun blev glad for det..du ved, jeg hader ingen religiøse..jeg mener blot de tager fejl på det ene punkt..og jeg har beviser for mit synspunkt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kill your darlings, som man siger er publiceret 21/05-2019 16:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.