28 dage siden

Feminister, -

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
4 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
5 år siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
4 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
2 år siden
Vikinger på Bakken...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
4 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg må ind og se Joker filmen imorgen. Det er vigtigt at støtte den film, for der er folk der hader den fordi jokeren er en hvid mand. Seriøst, hvornår er det kønnet eller farven der afgør hvorfor folk handler som de gør..det handler om, hvis man træder på folk længe nok, når folk er svage..at de så slår tilbage. Feminister idag går ikke efter lige stilling, som jeg gør det. De er i en anden grøft, hvor de tror de har ret til at angribe mænd, fordi de er kvinder, og mener at fortiden giver dem den ret. Jokeren kunne være hvem som helst, sort eller hvid. Jeg tager gerne debatten, - men hvis jeg flår dine argumenter i stykker, så tro ikke at jeg gør det fordi du er kvinde..men fordi dine argumenter simpelthen ikke holder vand. Åh, og når kvinder så gør disse dårlige handlinger..så er det pludelig ikke længere deres skyld, så er de blevet presset til det..og man kan jo altid give hvide mænd skylden..seriøst..de er ligeså skyldige i deres egne handlinger, som alle andre. Men siger du nu ikke dig selv imod? Nej - at jeg forstår, at når man træder på folk, at de træder tilbage..betyder ikke, at jeg synes det er i orden.

Når de begynder at snakke om Incels, - om mænd der ikke kan finde sig en kvinde..så kan jeg ikke andet end grine..for hvad kalder man så alle de single kvinder, som mænd ikke giver ha? dem jeg ser på alle dating stederne? ja..jeg ved godt de får masser af breve fra mænd der søger sex..men de er på de samme dating sites i årevis..hvorfor? fordi de i virkeligheden står i samme situation som mændene..de kan få sex, - men ikke kærlighed. De har for travlt med at tilgive de kvinder, der ikke fortjener det.

Kom pludselig til at tænke på Heksen :) det er ikke er skæls ord..hun havde mange gode egenskaber..må simpelthen synge "Just A Gigolo" som jeg gjorde engang for hende..hehe..nu imens jeg ser bedre ud, end jeg nogensinde har gjort...selvfølgelig Louis Prima versionen...

Jeg mindes altid dem, der ikke fatter princippet om, at jeg respektere folk, men ikke deres vanvittige argumenter, eller mangel på argumenter overhovedet..de tager det personligt, når man udstiller deres dårlige argumenter..så tror de, at hvis de nu angriber personligt..så kan de lukke munden på mig..desværre..så ved jeg blot, at vedkommende ikke har argumenter..også skal der netop køres på med disse..for at udstille deres yderligere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Feminister, - er publiceret 18/10-2019 22:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.