Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
6 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Pause
Hanna Fink (...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
Tanker
Luxuryline
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Hej dagbog, - jeg er blevet tvunget i biografen af folks forestilling om, at vi hvide mænd, bliver voldelige af at se en film. suk, - feminister tit. Men selv når de prøver at svine mig til i månedsvis, lyver om mig..så slår jeg ikke tilbage. Det må sgu være træls ikke at kunne løfte offer kortet, når man ser sig selv som helten..hvilket gør det så meget sværere for dem at forstå, at de i virkeligheden er skurken.

Jeg spurgte om der fandtes et ord som misogyn, for kvinder..når kvinder hader mænd..kan du finde et, og lægger det ligeså tæt på tungen, som det andet ord gør? hvorfor er det sådan..fordi kvinders narrativ mange gange er offer rollen..det har travlt med at påstå, at de ved hvad alle mænd tænker..og har behov for :) og hvor tit de har..seriøst, må jeg så også fortælle hvordan alle kvinder så er? eller ser man så mig som kvindehader, eller generalist..men det er i orden når kvinder gør det? når dem der ser sig selv som helte, i virkeligheden er skurkene..så har de det svært, med at se det selv i spejlet.

Hitler troede også at han var en helt..jeg har aldrig sagt, at jeg var en helt..når jeg fortæller om hvad jeg gør for at hjælpe andre..har jeg aldrig forsøgt at vise mig selv i et helte lys..tvært imod..jeg har ikke brug for at fremsætte mig selv i det lys..og det er ikke derfor jeg gør det..om noget, fortæller jeg om hvordan dem der ser sig selv som en skurke, måske ikke altid er det..og hvordan dem der ser sig selv som helte..måske heller ikke altid er det. Måske bør man mere frygte dem, som ser sig selv som helte..end dem der ser sig selv som skurke..jeg har så meget vrede..men jeg nægter at løfte min arm for at slå..i am not the good guy...

jeg har iøvrigt aldrig været inde ved militæret,,jeg frygtede at folk ville tvinge mig i en krig der ikke var min..but hey, i see both my wolves, and feed them both! ;)

20:36 - så fik jeg set "the Joker" - jeg blev desværre ikke mere voldelig af det..ved siden af mig sad en stor karton popkorn, og en mave de snildt kunne være i. til den anden side, en kvinde med krykker, der havde forventet, at der var mere action. Jeg var en af de få, der ikke grinte, over jokers sidste mord. Jeg forstod ham, ligesom jeg forstår de fleste skurke, der ser sig selv som helte. Jeg forstår hvad der driver dem, hvordan deres fejlbehæftede logik, kan fører fra a til b. Hvis man bliver trådt på, bliver det pludselig til hele verden..men når jeg forstår det, så er det ikke ment som, at jeg mener at det er godt..blot den forkvaklede logik..forkvaklede logik, der tit føre til alt dårligt..nogle gange i stor skala..som mit yndede eksempel, på hitler..hvis logik var behæftet med graverende fejl. Hvilket på ingen måde underskylder dem! igen, jeg sad i smerter hele aftnen..under armen..min læge tror jeg kan leve med det..også ondt i hjertet. Hey, ukrudt forgår ikke så let, som min mor ville sige..med traditionel sort humor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jokeren er publiceret 19/10-2019 15:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.