Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
5 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
12 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
12 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - først vil jeg lige sige! DAMN!..jeg er glad for mine nye bukser. De passer mig så godt, til min nye form..og giver mig den perfekte røv! sorry, - det lyder måske ikke så maskulint at sige, men med mit store vægttab, så ser jeg bare bedre ud. Ja, det gør også at jeg er blevet langt mere tændt på livet. Mine læger slippet ikke afsted med et..lad os se tiden an i endnu et år..Nope, - gør hvad jeg ønsker, eller jeg finder en anden læge.

Ligesom jeg konstant kigger efter en debat, - som sagt, folk der tror at "du er også sådan og sådan" på nogen måde får mig til andet end blive endnu stærkere ved med at debaterer på den gode måde..jeg går ikke ned på deres LAVE niveau...det har jeg ikke brug for, - kald mig bare arrogant, men jeg er bedre end dem, for ikke at gøre det. som du ved, så lugter jeg blot blod når de gør det..jeg snakkede med et par idag, der sagde at jeg burde være blevet politiker. Men jeg ville ikke ha et parti at melde mig ind i. fra Enhedslisten, der er så langt ude på et sidespor, og ikke ser fejlen i deres feminisme, der ikke handler om ligestilling..hvis den gjorde, ville de ikke placere deres køn på diverse billeder som de gør..eller når der skal holdes taler..osv..over til DF'ers - Angst købmænd..jeg tror ikke der er et parti, jeg ikke ville kunne flå fra hinanden på nogle punkter. Jeg går op i logik, og kan ikke begå vold på mig selv, og acceptere noget der bare ikke stemmer overens med virkeligheden.. uh uhh, og - jamen der har været 3-4 mænd der har været slemme..super, - så 3 punkter ud af jordens befolkning...nice..jamens historisk set..og hvad så, - tror du på arvesynden da? seriøst? - nærmest som den gamle, - hvordan føles det at være samme køn som hitler..på præcis samme måde det føles som at være samme køn som bratpit, - lidt ligegyldigt, det var ikke og er ikke mig. - men jeg ser de venstre fløjs argumenter komme nu i danmark, - som jeg så forsvaret imod for flere måneder siden, via de programmer jeg ser :) hey, - I come prepared..K'naan..det sjove er, at de ikke tror, at jeg har hørt dem før..og at de allerede er blevet manet til jorden..som religiøse der stadig kommer med deres..men hvad nu hvis? du mener hvis der findes en gud? - ja det ville da være bedre for mig end for dig..for hvad nu hvis du beder til den forkerte..jeg kan da i det mindste sige, at jeg ikke så nogen beviser for at der fandtes en..du bruger blot din dag til at gøre ham mere og mere vred, ved at bede til den forkete :) homer simpson...hehe..pascals wager, når den bruges imod dem selv..en gammel, gammel ting..i come prepared..

en ny joinede min star wars guild igår, - jeg var der til at byde ham velkommen..og få ham på ventrillo, - altid godt, når der er en der med det samme byder folk velkommen og guider dem til de der ting..og som sagt, - efter jeg har tabt mig er jeg blevet aktiv, - og blevet leder..en af mine folk sagde, at jeg havde lavet en god strategi til vores guild vs guild ting..og at vi skulle prøve den igen..well, - folk er glade for mig som leder.. en pige var ude for noget lort med sin x, - så jeg skrev til hende, at hvis hun havde brug for en at lufte sine frustrationer til, så kunne hun bruge vores discord og skrive til mig..jeg er der for mine folk,,.vi er som sagt nu 50..fra hele verden..nogle af dem kommer fra kuwait, usa..danmark er der også en del..og andre steder.

heh, jeg forstiller mig at de forskellige fløje sidder og gejler hinanden op med diverse ting inden de tror de kommer med noget klogt til os andre..blot for at jeg hiver nålen frem og uden nåle spænger den ballon.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Igen frygt er publiceret 22/10-2019 20:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.