14 dage siden

Dagens Ord

Kursus
Hanna Fink (...
5 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
6 år siden
sulten
Sunstar31
5 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
7 år siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
2 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
3 år siden
En stille bøn
Bastian
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
5 år siden
feber
Kenny Raun (...
5 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Op på den hest!
Bastian
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
6 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
7 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
7 år siden
Betalt oversætter job....
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Book cover...
Kianna Kitte...
2 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg vil prøve at få de vigtigste ting med for dagen..Det bliver ikke nødvendigvis i den rigtige rækkefølge, men mere et forsøg på at gøre historierne færdig. Jeg ser stadig flere og flere tåbelige argumenter rundt omkring, og det skræmmer mig. Det skræmmer mig, fordi hvordan i ,...skal vi mennesker nogen sinde udvikle os, hvis det mentale niveau aldrig blive højere. Der var en idag, jeg var nød til at svare på..ja ved godt, manden ikke skrev til mig..men seriøst, - han skrev, at han ikke ville vaccineres, fordi så vil der være noget i vaccinen der gjorde, at han ikke længere var herre og sin egen krop..og en anden svarede ham, der prøvede at forklare, at sådan hang det ikke sammen..og at han risikere at smitte andre..den anden skrev bare at han var dum, og var en slave..typisk ad-hominem angreb, - noget folk foretager sig, NÅR DE IKKE HAR EN ORDENLIG LOGISK GRUND, og de blot sidder tilbage med en såret kognitiv bios(forvrængning) Problemet er den såkaldte dunner-kruger effekt. (som alle burde lære til) ud over at den betyder, at man ikke ved, hvad man ikke ved...og derfor tror, at man er klogere end man er..så er hjernen også sådan indrettet, at folk ikke kan forstå når de tager fejl. fordi det værste man kan være ude for, er at tabe ansigt. Så derfor går alle folk tit fra en debat, med en fornemmelse af, at de har vundet den...uden at de har..objektivt vinder det bedste argument, men folk der ikke spiller med argumenter..tror at de logiske fejl, udgør rigtig gode argumenter.

Nå, så fixede jeg et par chromebook fejl idag, - den samme fejl, på 4 forskellige computere...imens jeg fixede en lederes computer, kom jeg til at sige, at min "RIG" var dannet på dette område, pga jeg har haft denne fejl nogle gange før ham..så jeg vidste det ville virke, og min hjerne derfor kunne gøre som den elsker at gøre..sove imens jeg retter fejlen..han mente dog ikke, at han vidste hvad en RIG var..den troede jeg dog ikke på..men ente med at forklare ham det så godt som jeg nu kunne. Det er nemt at rette den samme fejl, når man ved hvordan..så når folk mener at det er svært..så er det blot en fortælling de fortæller sig selv, efter de oplevelser de har haft. Men da jeg vader i succes, fordi det er let..så er min historie..min RIG en anden, på dette område.

Så har jeg set en del better batchlor, - som fortæller om, hvordan kvinder er..og jeg må indrømme..Det han siger lyder meget rigtigt. Det er ikke generaliserende, hvilket gør at Dunner-kruger delen i kvindens hjerne (mænd har den samme del) - kan slippe afsted med at tænke, at det er de andre, og ikke dem selv. Men det han snakker om mest er ugifte kvinder..hvordan nogle er gået fra deres mænd, fordi deres instinkt mente, at de kunne gøre det bedre..altså, finde en der tjener noget mere..finde en bedre forsøger..hvilket tit gjorde, at de ente med at være alene..for nu sad de i en situation med børn, og mente de havde haft deres sjov.,.så nu manglede de en rigere mand, der lige ville "slotte" ind i den plads de havde til ham..

Min RIG, fortæller mig..at der er meget rigtigt i det..både af det jeg har oplevet direkte, og det jeg kan fornemme på internet dating sites. Her vil jeg dog sige, at jeg ikke rigtig søger mere..kvinderne har lært mig, hvor godt livet kan være uden dem..heh, hver gang man siger dette..kommer den logiske fejl stadig..om man er til mænd..som om, at hvis man kritisere kvinder det mindste,..så må man være til mænd..men det må vel være fordi, at kvinder ikke kan håndtere det mindste kritik, selv om den er fortjent..ligesom den er fortjent, når man kritisere de mænd der slår.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagens Ord er publiceret 13/05-2020 19:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.