Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg har en del sætninger jeg hader, fordi det er tom snak. Jeg drømmer om en verden, hvor folk siger det de mener, og mener det de siger. Det værste eksempel kommer til sidst, toppen af tom snak. Jeg hader når folk siger "god appetit" når de ser mig tage min suppe med op til værelset hvor vi alle spiser. Jeg har selv lavet suppen, de er ikke værter, og suppen er ret basal,- den dækker den værste sult og ikke andet. Jeg hader stadig folks godmorgner..Mine morgner er ikke specielle, og de er ikke hverken ringere eller bedre end andre morgner, som munder ud i meget enslydende dage. Prøver de at sige, held og lykke dagen ved at sige det, så er det ikke bedre. Jeg tror ikke på held, - Hvilket leder mig hen til den værste. Jeg var lige i fakta, og da jeg kom til kassen, sad der en ung mand ved den, og spurgte hver og en, om de havde haft en god dag. Jeg fik det samme tåbelige spørgsmål. Hvad skal jeg sige? det logiske ville måske være at spørge ved hvilen standard man skulle bruge for at måle på det...Jeg er sikker på, at der er mange der ville være glade hvis de havde mit liv som det er nu. Det er bare ikke det jeg drømte om. Jeg kunne tage udgangs punkt i hvad jeg mener, og sige..at det svinger imellem det mundane, med en krans af fiasko og små momenter af succes. Det eneste er bare, at folk ikke spørger for at få et reelt svar...Det er tom snak, som de forventer man kommer med et tomt positivt svar på.. tænk sig, hvis man gad ham et NEj, den har været noget lort svar..Jeg nøjes med at sige, at den havde været som alle de andre dage...så har jeg ikke sagt noget. Han kiggede lidt, og gryntede et "oh" -

Idag var der en fra guilden der skrev, at han var nået til en plads 3 i den daglige fleet. Det giver ham 350 crystaller..imodsætning til de 50 til 100 han kun plejer at få. Sagen er den, at jeg havde givet ham et par råd igår..først se min video, hvordan jeg vinder med min flåde..og en ting mere, - vær ikke bange for at give 50 crystaller ud, hvis det kan sikre dig, at du får mere end 100 mere ekstra tilbage..end hvis du havde stoppet. køber man 5 forsøg mere..koster det 50 crystaller..man har 5 daglige gratis forsøg ellers. Det er ren købmands logik..betal 50...få 100 til 200 mere tilbage. Du skal selvfølgelig være sikker på, at vejen foran dig kan klares..så du ikke køber de 5 forsøg forgæves.

Jeg spurgte ham, om det var mit råd igår..der havde givet ham den bedre placering..det var det, sagde han..et råd jeg deler med alle i den guild jeg er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har du haft en god dag? er publiceret 04/11-2020 18:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.