3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hej dagbog, - Denne dagbogs tekst er skrevet til Frank Sinatras sang "thats life" - for sådan har jeg det. Jeg sad alene hjemme nytårs aften, og kiggede på en star wars spiller ordne sin grand arena med stil. til sidst var der en, der måske har det som mig, der donerede nogle dollars til hans kanal.

En fyr i fakta i går, der sagde det samme til hver eneste kunde kunde sad igen bag kassen. jeg vidste derfor hvad han ville sige. Sidst var det "har du haft en god dag?" - denne gang var det "godt nytår" med et svar fra mig, om at det nok blev en fortsættelse af det gamle. Ham bag kassen grinte, - enten forstod han ikke hvad jeg mente, eller også gjorde han, men vidste ikke hvad han skulle sige. Så kan jeg bedre lide en af kvinderne der er der..dog sjældent. Hun kommer ikke med det samme til alle kunder, men snakker med dem som de er..det var hende jeg sagde det til, da hun snakkede med mig, på vej hjem fra arbejde..hun var på vej til..at jeg syntes hun var den bedste i fakta. Hun er frisk, også er hun ikke fake.

tænker jeg tager med på det online møde på lørdag..jeg har noget jeg vil sige..ledelsen mener godt at vi alle kan tage på arbejde. er der ikke er nogen risiko for os..så jeg vil sige, at jeg er glad for at børnene ikke kommer, men at jeg gerne vil bede folk lade være med at gå om på den anden side af skærmen..og sidde sammen med mig,..for jeg er med offentlig transport..og kommer ikke alene i egen bil som de andre. En ting er, at jeg kan blive syg..men det vil såre mig endnu mere, hvis en der kom for at få hjælp endte med at dø af det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fortsættelse af livet er publiceret 01/01-2021 11:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.