1 år, 1 måned siden

sløv dag i dag.

Smooth Criminal
Olivia Birch...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
13 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej dagbog, - Imens jeg venter på i morgen, hvor jeg får mit første stik..så startede jeg dagen med at spille Demeo i VR. Jeg blev lvl45 som er max level..hvilket jeg blev sammen med en flok begyndere, jeg brugte så min strategiske hjerne til at køre det hele glat igennem. Så var jeg ovre for at handle, der var en sodavand med vandmelon jeg syntes mine forældre skulle smage..så jeg købte sådan en til dem. Da jeg kom hjem igen satte jeg et par video'er over..først et par fra Ted..må indrømme, han er lidt "cringe" at se på..mest fordi man godt kan se, at det ikke falder ham naturligt, at være foran et kamera. Det er også svært, at sidde og snakke ind i sådan et..det er ikke som at sidde her, og snakke med sig selv *hehe* derefter så jeg en video fra en anden, som gennemgik Judas evangeliet. Det var, hvad skal jeg sige...anderledes. - ligeså BS som alt det andet. Den anden dag så jeg i øvrigt et par video'er med folk der siger, at de besøger steder der er hjemsøgte. Jeg må indrømme, jeg tror ikke helt på spøgeler..men kunne godt tænke mig at se, en ateist ..som mig, være med i de grupper..som er drevet af det rationelle. Jeg tror jeg kiggede på det, fordi jeg engang troede..eller håbede på, at der var noget..en ting jeg testede til et møde med en dame der mente, at hun havde kunnet se ånder og hjælper hele hendes liv..Dengang troede jeg, men jeg havde trods alt lavet en test, for at finde ud af, om det var virkelig..and she failed. Ikke alene, - jeg vidste hun ville komme til mig, og prøve lykken på mig..det var der hun slog fejl første gang..why? fordi jeg vidste at hun ville bruge pausen på at se publikum an..og jeg gjorde mig selv til et åbenlyst mål,..okey, det var ikke så sødt gjort..jeg talte lidt hårdt til min mor der var med..but i needed to know..noget jeg ikke har sagt til nogen før..jeg var nok den eneste der som sagt gik derfra, og havde mistet alt den tro jeg før havde. Det er så lang tid siden nu, men siden dengang fik jeg bare mere lyst til at "buste" folks tro og andre charlataner...og hej, det er vel ok at vide noget om emnet, hvis man skal buste folk.

Jeg ved, jeg kunne selvfølgelig ikke være sikker på, at hun ville bide på..kom i avisen med det :) der er så meget BS i verden, det er vigtigt at vide hvad der er hvad, så ens indre kompas virker.

en sang er også bevæget sig ind i mit hoved..."Our lady peace" - whatever. - får jeg ikke lige målrettet sat den næste video over..så kommer der en eller anden sang..som kan sætte sig i min under bevidsthed.

PS: jeg kom lige i tanke om noget sjovt i fredags. - Nogle snakkede om, at nu var de kommet i en muslimsk arbejdsgruppe..så kunne jeg ikke dy mig..og fik sagt, men uanset hvad..så kan i jo altid komme ned til Fakiren, og få IT hjælp..you should have seen their faces, - Priceless.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sløv dag i dag. er publiceret 19/06-2021 17:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.