16 dage siden

Manden på månen

Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
13 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
2 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
1 måned, 2 dage siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
6 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
5 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg er glad for, at manden på månen tanken har været med mig, siden jeg fandt ud af, at nogle negativ mennesker ikke kunne lade mine ord være. Det var i 2003 tror jeg nok..så folk ikke ved noget som helst om mig, men blot tror.. imens kan jeg sidde og grine. i disse dage ser det ud til, at der er brug for det.

En kom lige med et indlæg om, at de ikke var skyldige i at ha smadret jorden, og at det var den nye generation der brugte mere og mere. Det er ret en øjet..for vi står på de tidligere generationers skuldre..det er som at sige, at det er den nye generations skyld, at der er så mange atom bomber..også fuldstændig glemme, at kapløbet blev skabt i 40erne. Du kan sige, at aldrig har den nye generation brugt så meget strøm til computere..okey, men hvem skabte computeren..ååh ja, de kan selvfølgelig lade være med at bruge den? eller er den ikke nærmest på tvunget i dagens samfund..via eboks osv. Det er lidt som at sige..de bare kan lade være med at ryge cigeretter..også lidt glemme, hvem der skabte disse, og nu sidder og skovler penge ind på det.,og hvem, der har gjort, at det nu er så svært for folk at stoppe. Det er en øjet..there is enough guilt to go around..you may try to wash your hands, but they will remain dirty, if you dont take responsibility.

Men du kan glemme alt dette..for det er ikke det værste :) for kan du huske, at man valgte aldrig at få atom kraftværker i Danmark :) ? se det var det forkerte valg..sorry :) men aldrig er der døde så mange af luftforurening, og man har valgt at gå den forkerte vej, ved i tyskland at lukke de fleste værker der også..

Folk peger deres angst imod det værk, hvor det pga et forsøg gik fuldstændig galt..men de overser, hvad der skete i japan..det er så heller værd at snakke om, hvis man skal sprede angst..for selv om det blev ramt af 2 store natur katastrofer..så var der kun ganske få der døde..og langt de fleste, hvis ikke alle..døde pga flugten,..og altså ikke af strålingen..fakta er, at det aldrig har været mere sikkert, med atom kraft værker..og skal vi virkelig gøre noget..bør vi hurtigst mulig få ændret det "nej" til atomkraft værk. Stop with the damn emotions, look at facts..fear is good to have, but sometimes there is nothing to be afraid of,,

i øvrigt ved jeg ikke, hvad den nye generation har skabt..i forhold til den ældre..ud over dårlige meme's - men hey, dem der skaber..må også tage ansvar for deres skabelser. check and mate..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Manden på månen er publiceret 10/10-2021 15:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.