2 år siden

samler mani.. eller bare manglende oprydder gen

I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Israel
Salomon
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Fjolsets fodspor, 1000 år...
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Så er efterårsferien ved at være slut. Men efter en børnefødselsdag og en lille uge i sommerhus med familien trænger jeg mere til ferie nu, end for en uge siden. Drengene sidder på værelserne og spiller fifa, og jeg har sat mig ved computeren for at tjekke op på en uges e-mails, i selskab med Bruce Guthro fra spotify. Mailen var nu hurtigt overstået, der sker ikke noget særligt i vores afdeling. Det er tydeligt, at strategien er skiftet - og al udvikling og drift nu skal centraliseres. Frygter vi får endelig besked om afdelingens "skæbne" inden årets udgang - det giver sikkert god mening hos ledelsen og i overordnet strategi plan. Hvor en afdeling blot er et antal ansatte.. ingen tænker på menneskerne bag, eller hvad en afskedigelse i julemåneden betyder.

Nå, ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Det kan godt være der ikke er travlt på kontoret, men her hjemme er der som altid mere end rigeligt at se til. Drengene holdt forsinket fødselsdag for hele klassen sidste weekend. Drengene var fyr og flamme for, at vi skulle arrangere både skatte jagt og cross kørsel - hvilket passede mig fint, for så kunne det hele forgå udenfor - hvilket var meget bedre end tanken om knap tyve larmende unger indendørs.

Jeg vil sige, vi var mega heldige med tørvejr og endda lidt solskin, men sikkert et arbejde med at få ryddet op i værkstedet, så de kunne sidde der inde og spise. Det kan godt være, at jeg ikke har en samler mani, men det der med at få smidt væk? Puha, der er plads til forbedring. Undskylder mig med, at når pladsen nu er der, er det let bare sætte tingene på en ledig plads. Men helt ærligt, to "generationer" af cykler, som drengene er vokset fra... et styk defekt atv, et styk defekt havetraktor og æhm... 3 styks defekte crossmaskiner - og så et hav af sække med drengenes aflagte tøj, fodbold støvler, legetøj osv. og så den gamle sofagruppe.

Tror jeg brugte hver aften i en uge på at rydde op. Jeg fik da liv i et par af maskinerne, resten venter jeg stadig på reservedele til, så de overlever nok. Bortset fra havetraktoren, den havde en rigtig kedelig (og sikker temmelig dyr) mislyd da jeg endelig fik liv i den... Nå ja, og så fandt jeg forsendelsen fra 24mx, som burde have været sendt retur i foråret, da udstyret var for småt til drengene, suk.

Jeg endte med at sætte det meste op på halmvognen, også bare køre den væk, så nu står det i maskinhuset. Hvilket jo er en rigtig fin løsning... dybt suk. Bortset fra, hvor havner det så, når jeg skal bruge vognen? Jeg må se at få det solgt jeg kan, og så får genbrug resten. Så er der da nogen der kan få glæde af det.

Sofaerne lider nok samme skæbne som havetraktoren. Jeg lod dem stå fremme til fødselsdagen, så ungerne havde noget hyggeligt at sidde i, udover langbordet og bænkene. Ungerne syntes det var sjovt, og havde på et tidspunkt en leg, hvor alle skulle være i sofaerne samtidigt. Tror alt i alt at de havde en havde en fantastisk dag - der var ingen alvorlige uheld eller styrt på banen, og de havde alle en fest med at lege gemme og fange lege. Det, og så havde de en fantastisk appetit.. jeg må have bagt knap hundrede boller, og de var stort set væk - sammen med to store kagemænd.

Sommerhuset og familietræffet var så men hyggeligt nok. Lidt anstrengende, som altid... mest fordi det regnede så meget - så jeg havde lidt svære ved liiiige at gå en tur med Abbi, og komme lidt væk fra det hele. Det, også det evige forhør, om hvordan det gik med Maria, om vi var sammen igen og hvor langt jeg er med dit og dat. Men jeg fik da lidt ro, da jeg først sagde, at Maria havde fået en ny kæreste og siden at værkstedet i øvrigt var blevet ryddet, så vi kunne holde fødselsdag. Det første var ikke løgn... og ja, det var det sidste sådan set heller ikke... jeg glemte måske bare slutningen.

Nå sengetid for knægtene - tænker de skal til køjs tidligt, så de ikke er helt umulige i morgen tidlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget samler mani.. eller bare manglende oprydder gen er publiceret 24/10-2021 21:03 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.