Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
2 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
9 år siden
..består i øjeblikket af:

- 50-årig (!) mand, styr på karriere, økonomi, masser af omløb i pæren, lader til at have forståelse for mit vanvittige liv og giver åbenlyst udtryk for at han er betaget af mig. Almindelig af udseende, lidt til den buttede side, hvilket hiver gevaldigt ned.. 15 år ældre end mig.. Det er MEGET!

- 38-årig mand, under udredning til flexjob, pga et skadet ben. Bøvler med smerter, hvilket er grunden til at han ikke kan arbejde mere. Har travlt med at jeg ikke slapper af, at han sagtens kunne være husmor og ordne rengøringen, indkøbene osv osv. Han er far til et barn på 12 år - og jeg keder mig i øvrigt allerede..

- 39-årig mand, jurist, salgschef - vist bare ude på ballade, men jeg er tiltrukket af hans hjerne, for uha den er skarp! Han er vildt god på skrift, spændt på om han også er god IRL.. Han ser gennemsnitlig ud, men på den gode måde.. Han holder sig pæn og det klæder ham.. Dog ikke online siden i søndags, så who knows om det allerede er dødt..

- 38-årig mand, stærkstrømsingeniør (er der noget der hedder det?), kvik, men klart mest ude på ballade. Inviterer ham til at åbne op, til at komme på banen med mere end bare fis og ballade, fordi det var det han selv lagde op til i starten, men nu er han gået igang med at trække sig. Gider ikke jagt ham, han må komme til mig. Han "forsvinder" desuden lidt for ofte - er lidt for bange for at snakke hverdags snak - det har jeg meget brug for, så han er desuden igang med at dømme sig selv lidt ude.

De øvrige, længere nede på listen har intet andet end ballade på hjernen og jeg gider det ikke.. Jeg holder stadig fast i, at sex er vigtigt og jeg har da også snakket med en hel del interessante efterhånden.

De går som regel kold, når jeg kommer med min pakke af goods..
Og sådan er min liste så dynamisk, at der er nye på hver uge.. Nogle holder uger, andre dage.. Nogle forsvinder - kommer tilbage - tror sex kan bestilles, det kan det nu ikke..

Ud af det blå skriver Grey.. Han var lysten og skriver fra sofaen derhjemme i huset.. Der bliver ikke lagt fingre imellem på nogen måde overhovedet og lad os bare sige at der kom pikante fotos, direkte fra sofaen.. Gad vide hvad i al verden den kone laver! Hendes mand er aldrig hjemme, og så deler hun ikke sofa med ham klokken 21:30 om aftenen.. Det ER sq mærkeligt altså..
Han snakker stadig mere og mere om sine børn, så det må virkelig gå gevaldigt træls mellem dem.. Han havde en opgave ikke langt fra mig, og han ville gerne have været forbi, men jeg sidder i et tog i Sverige, så det kunne ikke lade sig gøre.. Jeg tror vi skrev sammen til klokkn 1-2 stykker og det var sejlende hot hele vejen. Intet i dag - og det er først nu her klokken halv elleve, at han strøg ind på nethinden igen. Hvorfor?
Fordi han er et godt knald, intet andet.

Og nu..
Nu måtte det her tog godt snart forladen den her svenske station, så vi snart kan komme frem til endestationen og jeg kan komme i seng! Vi har holdt stille i hvert fald i et kvarter nu, og jeg forstår ikke hvorfor!

Kom nu!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udvalget.. er publiceret 25/10-2021 22:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.