4 måneder, 9 dage siden

Mørkt

Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
13 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
Jeg er her for at skrive
Bjørn Langki...
28 dage siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
Fremtiden er nu...
Bjørn Langki...
2 måneder, 8 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg har det lidt som stemningen i Dob Dylan sangen "not dark yet" - En af mine x'er sendte et kram på et fb opslag, - ikke en jeg hader, men ved ikke hvorfor hun overhovedet kiggede på mig...tænkte hun var videre i hendes liv. Jeg har drukket meget lidt sodavand, det er en af de ting jeg har fjernet fra mit liv..ikke helt, det er okey med lidt..men det har været det eneste jeg har drukket længe. Jeg har fødselsdag engang i næste måned, og jeg føler at mit liv er forbi. Det eneste jeg har at byde på nu, er min logik.

I dag, så jeg en post..men en lille konto, der ville lave en guild i det spil jeg spiller. Folk fortalte ham, hvorfor det var en dårlig ide..så var der en, der brokkede sig over, at folk fortalte ham, at det var en dårlig ide. så kom jeg ind, - og skrev noget med ...ja da, hvorfor advare folk, om at de er ved at skyde sig i foden..og den smerte det medfølger, hvorfor bekymre sig om andre så meget..og ikke bare sætte sig tilbage, og lade dem gøre det. Han svarede noget med, at det bare var et spil, og man ikke skulle bestemme.. jeg svarede, ja det er et spil, men det betyder ikke, at der ikke stadig væk er konsekvenser..og at det er folk der advare,..folk der bekymre sig nok om andre, til at advarer, der er de gode..og folk, der bare klapper og sige fedt..når folk skyder sig selv, der er de virkelig giftige folk.

Jeg så også på nogle artikler omkring DF, - hvordan de vil ha omskæring forbudt, fordi det kan få islam til at gå tilbage i danmark. Du ved, jeg vil også gerne forbyde omskæring..men mit mål er ikke det samme som deres. Mit mål er, at give børnene frit valg..at lade dem bestemme over deres egen krop..de er ikke mit middle til mit mål..men min mål..hvordan det går islam bekymre jeg mig ikke om..det er forskellen på min og deres moral.

Det er så mørkt udenfor, - det er nok håbløst det hele.

Jeg har ikke samlet mig nok psykisk for i morgen. Det bliver kun værre.. så mange ting går igennem mine tanker...ud over min mor, har jeg så nogen sinde været elsket? - men jeg har lært at stå alene, og jeg har lært at klare mig uden.

husker den dag, jeg endte på hospitalet.. jeg så en ambulance om morgnen, og tænkte..."who knows, that might be me later today" - Jester er altid så optimistisk. Jeg endte dog ikke i en ambulance, mine forældre kørte mig..jeg lå i smerter og tænkte, om jeg var for pylret, og ikke burde ringe..men det er noget af det mest smerte fulde.. sådan er mine tanker..min mor syntes jeg var en hård negl..hun mente, at hvis det havde været min bror, så havde han grædt..men han havde også fået en øjen operation.. og det var noget andet. I dont cry, because pain is pain..and it wont help to show emotions..

De mørkeste tanker er dog ikke dukket op, - de er mine..but i feel broken..

21:01- en eller anden forsøgte at svine mig til :) ingen argumenter, og jeg er ligeglad. Som jeg ser det, så bør man takke dem, der siger du tager fejl og kan sige hvorfor med en god grund. Det er dem der er de gode, - hvorimod dem der klapper og siger godt gået, når de godt ved, at de er kommer til at skyde dig selv i foden..det er de dårlige.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mørkt er publiceret 16/01-2022 17:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.