9 måneder, 28 dage siden

I smørhullet mellem tre...

Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
8 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
1 år, 6 måneder siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
1 år, 7 måneder siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
12 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
10 år siden
Så gik tiden igen..

Jul, nytår - januar med..

Jeg føler jeg har været en tur i vaskemaskinen - og tumbler bagefter..

Jeg er "tilbage" til den stressede krop, der ikke har lyst til mad, fordi jeg er blevet en lille smule røvrendt på det dersens arbejde.. Det må jeg tage mig af, men du godeste hvor det dog dræner..

Min kæreste - åhr, han er sød! Det der med børn er svært - jeg har ikke svært ved at dele ham, men jeg synes det er hårdt at han bliver så træt! Kæmper for at gøre det nemt for ham, men han er bare træt.. Han får energi nok, men jeg ved ikke om det bare er sådan han ER.. Han kører derudaf, futter bare afsted.. I ugerne uden børn er der masser af overskud og ikke mindst godt humør til mig - i ugerne med børn, er han træt om morgenen, stille, kører på autopilot og jeg ved ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv..

Min bedste veninde er gravid.. Hun troede ellers det løb var kørt, men så skete der en ups'er med hendes nye kæreste og de beholder guldklumpen.. Det bliver SÅ godt for hende, men jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg mister min veninde.. Endnu en..! Det stinker..! Jeg ringer til hende - men hun ringer ikke tilbage..

Min anden - noget yngre - veninde, er også gravid.. En ressource for mig, et godt bekendtskab - jeg tænker jeg bliver valgt fra der også, og det.. AV mit hjerte altså..

Mig og børn? Tja, tjo.. Min kæreste er steriliseret - jeg ved godt det kan laves om, men hans måde at være på når der er børn, åhr, det er hårdt at se på.. Det kunne jeg ikke gøre mod ham, full time..

Grey.. Grey er alt andet end gone.. Jeg fortalte ham at jeg havde fået mig en kæreste, at jeg stadig synes han er en god ven, kammerat og fed at snakke med - men at han måtte finde ud af hvor han stod - jeg har bare brug for åbne kort.. Vi skal ikke knalde, den del klarer JC ganske fint, men Grey er unægtelig bare fed at snakke med.. Hans energi er god og han respekterer det fuldt ud.. Ingen sure mine, ingen bøvl eller brok.. Jeg havde forventet han var dampet af, men sådan kan man blive overrasket..

Den sidste - min trofaste følgesvend af en hund.. NØEJ han ligger bare godt i hjertet.. Den der lille bunke af pels der bare har SÅ meget kærlighed til mig, til trods for det total turbulente liv jeg byder ham.. Øj det er godt altså..

Kom hjem i går til hans kærlighed og mit hjerte smeltede.. Fik krammer af ungerne og der blev råhygget, spillet kort, trænet, sjippet og fladet ud i den store sofa..
Da det endelig var JC og mig alene, efter ungerne var faldet i søvn, blev der hygget på sofaen.. Nøej jeg havde brug for at ligge i de arme der og bare forsvinde ind i sikkerhed hos ham..

Jeg elsker at være der.. I næste uge skal vi på ferie og jeg glæder mig helt vildt til en hel uge, uden arbejde - eller - med et minimum i hvert fald..

Roger over - vi flyver på søndag <3

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I smørhullet mellem tre... er publiceret 04/02-2022 10:59 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.