1 år, 10 måneder siden

Forsvar

En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hej dagbog, - Så var der en der svarede på en af mine ældre kommentarer . Desværre var det ikke noget godt svar, så jeg brugte det til at udstille ham. Det gjorde jeg fordi han ikke kom med noget argument, men blot person angreb. Det er altid tabernes sidste mulighed. Mit indlæg var en udstilling af, hvor dårligt et argument video'en var kommet med, - Mit indlæg var et forsvar for kvinders ret, til at bestemme over deres egen krop. Det er utroligt, at man i 2022 stadig skal forsvare det, - det burde ikke være noget der var til debat længere. Debatten burde i stedet være i gang, med at sikre at mænd også fik rettigheder... ikke dette tilbage skridt. Som sagt, skrev jeg efter hans manglende argument, at han burde lære logiske fejlslutninger at kende, så ville kan ikke gøre sig selv til grin så meget, som han gør, og som andre der nu kommer forbi vil kunne se.

Næste punkt på dagen, - var lige at tage hjem til de gamle. Der startede jeg med at se vingegaards vinder rundt tur. Pt, kunne det ikke være sket for et bedre menneske, af hvad jeg ved. Jeg vil så også sige, at hvis han er introvert, så er det måske ikke det mest fantastiske, og hvis ikke det kan gå ud over folks ego i det lange løb, så ved jeg det ikke. Det er nu prøven skal stå sig, på hvor solid han ben er plantet på jorden. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne holde til det selv. Heldigvis bliver jeg aldrig kendt, så den prøvelse vil kommer jeg ikke ud for. Jeg prøver sågar at holde mig fra ros, for det at blive kaldt god eller få tak bryder jeg mig ikke om.

Det næste er, - at jeg hader at politikere og andre kendte, stiller sig i hans rampelys. En Mette f.eks der var nede for at overrække prisen. Det er lidt som at stille sig op, og kysse babyer. Jeg er ikke imod Mette på nogen måder, - jeg synes hun har gjort et godt stykke arbejde i Covid krisen.. Men når man ser noget der virker forkert, så bør man også som ellers positiv være kritisk. Politik bør holdes udenfor sport..

15:37 venter stadig på, at manden prøver at svare mig tilbage :) heh, - Hey, i am so ready, this my arena. step up!

tænkte på, at købe en udvidelse til et VR fiskespil. Så vil jeg kunne fiske 20 steder i USA. Tænkte på at lave en video med det, hvor jeg sidder og fisker. Så kan jeg kalde det for min ferie video. Jeg har ikke været nogen steder, - ud over været hjemme ved min forældre og holde af dem, imens jeg har dem. Jeg bliver nok spurgt, et par gange, hvor jeg har været i min ferie.. Det er nok lettere at sige, at jeg har været ude at fiske, end at forklare dem den anden situation. Det kan godt være, folk nemmere kan forstå det andet, - men der lægger følelser i det svar som presser på, og som jeg ville skulle holde tilbage. Så har jeg forberedt mig selv på mulige træk, som folk kommer med.

Heh, så lige på tv2 en video med en ung pige, der havde droppet frikirken. Jeg kender et par stykker der er med i den, - vidste godt de var langt ude, men så langt!? Dæmoner..heh, Hun skulle ud og missionere, og fandt ud af, at hendes tro ikke hjalp en skid. Jeg synes aldrig jeg støder på den slags mennesker uden for nettet ellers.. ærgelig nok. De fleste ved godt, at de er ude på skideren hvis de forsøger med deres tro overfor mig, så en der ikke kender mig..som ikke ved hvor klar jeg er, til at tackle alt de har at sige.. jeg griner altid lidt indvendigt, når jeg ser en af dem, som jeg ved tror på noahs ark.. som en sandfærdig historie.. jeg husker jeg prøvede at lave en linje, om at de i det mindste måtte medgive at ikke alle historier var ment som de står.. så jeg var sådan lidt lidt paf første gang, jeg så en i virkeligheden, som troede at dyr kunne komme fra alle verdensdele, i 2 og 2. At de kunne være på en båd..flere millioner af dem, uden at spise hinanden.. i længere tid. Det gik ikke meget bedre, da jeg nævnte .. adam og eva.. der troede vedkommende også, at 2 mennesker var nok til at blive til det vi har idag. Jeg nåede ikke engang ind på den incest der måtte være i historien.. og det er problemet med religiøse, - de er tit ikke villige til at se realistisk på tingene, hvis alle data peger i en anden retning end den tro de har fra starten..and that is just not good science.

Jeg ved nogle ikke kan se det sjove i det, for de tror selv.. men det svare for mig, lidt til snakke med voksne mennesker, der tror at poul og nulle virkelig faldt i det hul for mange jule kalendere siden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forsvar er publiceret 27/07-2022 14:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.