1 år, 8 måneder siden

bare en dag

Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hej dagbog, - Der er ikke rigtig sket det store i dag. Jeg har fortaget mig noget af det samme som jeg plejer, - du ved, vågner op og ser en video. En der snakker om, at vedkommende drømte om at være på rund tur i helvede, og vedkommens bevis for at alt er rigtig.. fordi en sagde det. Jeg tror videoen kom op, fordi jeg dag før havde set en med det kendte modsvar, om at det er det samme som at hive sine børn ned i kælderen og torturer dem for evigt fordi de ikke synes du er den bedste i verden. Tragisk at folk tror på den slags, men forfærdelig at der er folk der også tror at det er i orden.

Så var jeg hjemme ved min forældre, da min mor er blevet scannet igen i dag. - resultatet kommer vist på fredag. Imens jeg var hjemme ved dem, læste jeg lige et FB opslag omkring dødstraf. En skrev, at kristne ikke var retfærdige i deres tro, - for hvis de var, så ville de ikke gå ind for dødsstraf, da man jo ikke må slå ihjel. Jeg havde lyst til at kommentere på det, jeg synes det virker ret selektiv læst. Så jeg havde lyst til at citere versne omkring, at slå sine børn ihjel hvis de slår deres forældre, eller forbander dem. Ligesom han bør huske, at man ikke må lade en troldkvinde være i live.. bare for at tage de mest kendte. Så der er faktisk præcedens for dødstraf i biblen. Uden at sige noget om, at kvinder i følge samme bog skal stenes hvis de er utro.

Så fik jeg gamet i et par timer, - og nu sidder jeg og ser en video med folk, der er farveblinde, men som får nogle briller på, der gør at de kan se farve for første gang i deres liv. Jeg blev helt rørstrømsk af at se deres glæde.

gik videre til en video med folk, der har fået et cochlear implant, - der gør at de pludselig kan høre. Glæden hos dem :) menneskeheden er nået langt i udviklingen af teknologi.

Det er godt at se noget lykke og noget godhed, og ikke kunne det onde fra de troende.

23:25 afsluttede min dag med at læse nyheder. Det lyder som om, at religiøs konservatisme er på vej frem i italien. Skræmmende.. det betyder en fjernelse af kvinders ret til at bestemme over egen krop.

Der røg troen på menneskeheden igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bare en dag er publiceret 26/07-2022 18:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.