1 år, 4 måneder siden

Dating Sjov

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog, - sætter lige lidt phil Collins over med both sides of the story.

Du ved, if you cant join them, Beat them! En kvinde havde startet en debat, ved navn forventninger. Havde skrevet at hun forventede ærlighed, kærlighed og at manden har styr på sit :) mit svar som er det første svar, - at modparten har andet end forventninger, men også har noget at tilbyde... hvis der bliver noget vil mit næste svar være... så du forventer, at en mand har der styr på sit liv, skal opgive det uden at få noget for det, andet end at skulle indordne sig dine krav, og evt være nr 3 i dit liv.. hvis du oplever at mænd forsvinder efter sex, kunne det så være, at du aldrig havde givet dem et tilbud om mere, de kunne ha interesse i! Fordi det eneste du prøver at sælge dig selv på er dit udseende.

Men ansvar er kvinders kryptonit engang imellem.. i am not here to tell you that you are great, you have been lied to enough... i am here to slap some sence into you! Wake up, smell the coffee.

Fik et opkald i går, om en der ikke kunne komme ind på sin mail. Hun brokkede sig over sin gamle computer. Jeg havde lige fået en ny ind, der ikke blev brugt mere, da manden ikke var ansat mere. Så jeg ringede mine ledere op, og spurgte om det var okey at give hende den. Det var okey..Jeg fik den ny installeret og fik et par printere sat på..og installeret de vigtige ting samt genveje.

Jeg blev spurgt om jeg vidste, at hun lige var kommet tilbage fra en trussel om et overfald.. det var ikke noget jeg havde tænkt på.. idag siger hun, at hun snakkede med den samme leder som mig efter, og at det var en rigtig fin ide jeg havde fået...

Ja, - en computer der er ny, og lægger og ikke bliver brugt, er stupid... når en mangler en. Min motivation for ideen var ren..og ikke baseret på følelser. Nu tror de, at jeg gjorde noget godt pga hendes anden situation, og ikke hendes computer situation..på en under bordet måde..man kan ikke gøre noget logisk uden at få tilskrevet en eller anden følelses forklaring.

Sjovt, svaret på dating svaret fra hende var, om det er forkert at stille krav... suk, det handler ikke om rigtig og forkert, hvis du stiller krav til en mand, uden at svare på det mest fundamentale spørgsmål, hvad en mand med styr på sit liv skal med dig, en kvinde med børn og dermed har en risiko faktor. Så er det ikke forkert, men du skal bare ikke regne med, at du i en alder af 40-50 så får andre henvendelser end.. skal vi ha sex! For det er det eneste du spiller ud med.. din krop..og når manden så har fået det, hvad har du så ellers tilbudt ham? Intet... derfor er det vigtigt, at svare på det spørgsmål overfor manden... og tro mig, på dating siderne har kvinderne svært ved at svare på det spørgsmål, de tror de kan nøjed med krav.. gå du til en arbejdsgiver og fortæl dine krav, uden at kunne svare på, hvorfor han skal vælge dig! Og se hvad der sker...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dating Sjov er publiceret 14/12-2022 08:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.