1 år, 3 måneder siden

Morgen videon

Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, jeg kom forbi fb, hvilket jeg ikke burde.. jeg har prøvet at holde mig væk. Der blev jeg mindet om de grupper jeg afskyr mest, præster og pædagoger. Jeg så de første minutter af en stram kvindelig præst, der fortalte hvordan de nu skulle synge en elendig religiøs sang... og at nogle børn skulle komme op, og vise at man kunne lave fakter til den sang.. suk. When will the hurting.. stop! Indsæt meme af picard der tager sig til hovedet. I hvilket pædagogisk helvede, har en eller anden ... person, tænkt det var en god ide. Først tager man børn der er ved at lære grundstene til, hvordan deres virkelighed hænger sammen, - grundsten til resten af livet, også tilsætter man skadelig nonsens til disse grundsten for livet... i form af en tro på noget ingen kan bevise... jeg ved hvilke fakter jeg ville lave til den sang.. one finger salute!

Hver gang tænker jeg på dem, der tror det ville være en god ide, at sætte mig ind i en kirke.. jeg ville ikke kunne lade være med at sige, at præsten skulle starte med at bevise, at dennes gud overhovedet findes.. også ville jeg svare på præstens grund.. de plejer at sige, at det ikke skal bevises fordi det er tro :) men jo det skal det! Og tro er den dårlige årsag naive fjolset giver, når de ikke har en god grund. desmere noget betyder noget for den verden man lever i, jo mere skal man bevise det. Den præst vil hutigt blive tavs..

Også så jeg titlen på videoen, og fangede en fejl på titlen.. min bror er en af hoved folkne bag den tv kanal der lavede den video.. titlen var ok, indtil der til sidst stod mp4... lol, de har ikke fået slettet video formatet fra titlen på videoen inden de uploadede den.. jeg må hellere skrive til min bror om en time.. hvilken amatør, der har uploaded den video.. at han skal tjekke titlen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Morgen videon er publiceret 28/12-2022 08:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.