godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog,- Jeg havde den mest creepy drøm længe. Hvorfor den er så creepy, kommer til sidst i min dagbog,.. Men den er virkelig creepy og ja.. jeg har ikke ord for det, så meget sort er der i den.

Jeg drømte i nat, at jeg døde af en blodprop. Det var specifikt det, og jeg har tænkt over det i løbet af dagen. Det gjorde ondt i drømmen, og jeg faldt.. hvilket gjorde at jeg i drømmen stod udenfor min krop..og vupti, så var jeg tilbage i en anden krop. Så vågnede jeg.

Jeg fik gjort mig klar til at tage på arbejde, - og jeg har også fået hjulpet en del med deres udskrivning til termins prøven. Jeg skulle rende en del, rundt i flere lokaler hvor det blev afholdt, for at forberede dem der afholdte prøven på, at den var gal, og hvad de så skulle gøre.

Pedellen fra den anden afdeling var forbi 3 gange for at snakke..bare for at snakke. første gang om, hvor der jo stadig er fire der skal fyres.. fordi der mangler penge. Jeg har tænkt, at det måske var mig der ville ryge.. at de ville fjerne en tap også, for at undgå at fjerne 4 lærere. Jeg har snakket med mine forældre om, at det kan ske...

Sidste gang pedellen kom i dag, var det dog med en dårlig nyhed. Min kollega på den anden afdeling, som laver det samme som mig næsten.. (jeg er over IT lederen af os to) han var død i nat af en blodprop. Jeg drømte at jeg døde af det, og jeg var ikke alene i min drøm.. men hvem den anden var, ved jeg ikke..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Creepy Drøm er publiceret 12/01-2023 14:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.