1 år, 2 måneder siden

Held i spil

Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
9 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Hej dagbog, - jeg startede dagen med mit første forsøg på at få 1 Reva shard. Der skal 330 til, - men jeg er ikke alene om at tjene dem ind.. der er nok omkring 6 andre der er "klar" - Det vil sige, at de har holdet med at man godt stadig kan mangle en mod opsætning. Jeg har snakket med en om det, - han sagde han var klar, men at han lige skulle gøre de sidste mods klar..Jeg sagde, at jeg også havde holdet, men at jeg ikke havde sat mig ind i strategi eller hvilke mods jeg skulle ha på. Jeg sagde også til ham, at jeg nok ville spille kampen på held.

Jeg kiggede så lige de første 5 click af kampen, og hvem der skulle være hurtigt .. de 3 hurtigste ud af 5. Jeg lånte så mine mods fra min over stærke og hurtige "jedi master luke" og satte dem på den der skulle være hurtigst.. så tog jeg 2 mod sets mere, og lånte over på 2 andre.. så var der 3.. 2 med rigtig gode mods, og en 3ede med lidt bedre..

Jeg lykkes med kampen :) - så kunne jeg se, at ham jeg havde skrevet med beklagede at han havde fejlet sin kamp, og dermed ikke tjent den Reva shard to sig selv og os andre.. så jeg skrev, at jeg havde taget et par mods, kigget på kampen.. kun de første 4 tryk, ud af mange... De første 4 til 5, så jeg kom godt i gang.. men resten havde jeg bare sagt "F..it" til, og taget på held :)

Jeg er i øvrigt også topscore på denne uges Guild Event. Jeg er begyndt at sige, at jeg tager den på held det hele.. hehe. Some people struggle, failing having put effort into it.. when you are me, you dont have to do a lot.. just give your luck a good starting position.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Held i spil er publiceret 09/04-2023 12:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.